IRC-Galleria

Mosh

Mosh

on siirtynyt facebookin puolelle. Ciao.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Wappu, ostoskärryt ja ergonomiaPerjantai 02.05.2008 21:55

Wappu tuli wappu meni, hyvä mieli siitä kuitenkin taas pysyy. Itse vappupäivänä, hyvien suojakännien ansiosta, pääsimme parhaaseen vetoon ja iltaa kohti riemulla ei ollutkaan rajoja. Tähän saattoi kontribuoida sellainen seikka, että sain lavallisen olutta vielä illan hämärtyessä hyppysiini, ja ruttopuistossa pidimme myöhään seuraa edesmenneille, ruton traagisille uhreille. Toivottavasti hekin nauttivat vapusta.

Puiston hämärtyessä ja oluen lähestyessä loppuaan suuntamme kääntyi kohti Albertinkadun ja Eerikinkadun kulmaa. Suureksi riemuksemme löysimme matkanvarrelta hylätyn ostoskärryn - tilaisuus oli ainutlaatuinen. Keskustan kadut saivat olla todistamassa railakkaan rallimme, Helsingin nopeimmat kärryntyöntäjät. Kärry, joka meidät vei vielä baarin sulkeuduttuakin aina Kallioon saakka. Kieltämättä voin tämän empiirisen tutkimuksen perusteella sanoa tämän; ostoskärry ei ole mukulakivien tai kanttareiden mestari.

Onneksemme satunnaiset hollantilaiset humalaiset turistit varastivat taksitolpan ja harhauttivat näin virkavallan, seuraavassa risteyksessä kebabjonon tappelu. Pääsimme livahtamaan jäämättä heidän haaviin. Virkavalta 0, Kakkerlek Cowboys 1. We win.

Muutama mustelma, mutta mieli hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.