IRC-Galleria

Pettäminen, osa 4Tiistai 16.06.2009 16:28

Tällästä rustasin viime yönä, kello tais olla kolme- neljä. Tää löi jumiin niin kirjotus jäi kesken. Suoraa tekstiä, suoria lainauksia mutta mulla ei enää mitään hävittävää. Ihan sama kuka lukee ja tietää, kenestä ja mistä kyse. Paskaa lentää lisää ja lisää niskaan, joten e.v.v.k.

Viesti meni perille ja haki tänään (eilen...) kamojaan. Sänky ja vaatteita jäi huomiselle (tälle pv:lle...), sitten on homma paketissa ja yksi elämänvaihe päättynyt. Vastauksia yritin kaivaa, lausahduksista päätellen vika olis ollu mun: "olisit opetellut mut paremmin tunteen", "mikset kysyny oikeita kysymyksiä", "toiset tykkää rajummasta kosketuksesta kun toiset" ja plaaplaaplaa... Niin ja mun olis pitäny auttaa häntä muutossa "olisit päässy nopeemmin eroon" mutta mulla kuulemma tyypillinen petetyn asenne kun en tehny mitään. MITÄ VITTUA MUN OLIS KUULUNU TEHÄ?! TAI MIKS OLIS OLLU JOKU MUU ASENNE?! Sen elämän ja sen kamat ei tällä hetkellä kiinnosta paskan vertaa. Piste.

Hän ei tehny tätä ekaa kertaa kun asiaa tiedustelin... Ja kysyin, minkäs ikänen oot ku et vielä oo oppinu toisen ihmisen arvostusta ja kunnioitusta. Anteeks pyys ja harmittaa kun ei sanonu aiemmin mitään, mielessä oli kuitenki käyny. Oho, wau. Joo ja tää on hyvä: kysyin et jokos jakorasian aviomies tietää niin vastaus oli ettei kuulu hälle. Jatkoin et miten niin et oot pääs tunkenu toisten perhe- elämään, kahen pienen lapsen perheeseen mutta siihen vastattiin, ettei hän ole tässä yksin syypää. Että niin paljon kiinnostaa lapset. Ja ylipäätään muiden elämä.

Vei kamojaan vanhalle känpälle nii siellähän se eukko oli pihalla vastassa, eka yritti kieltää ja si vastas et luulekko etten nähny sua. MUN näkeminenhän se tässä onkelma olikin. Vittu. Kävin kaupassa ja ajoin ohi.

Monet itkut itkeny, nytkin itken lisää ja monet tulen vielä itkemäänkin. Vaikeinta oli soittaa omalle isälle ja kertoa, miten sen tytärtä tällä kertaa on kohdeltu. Haukku Jarin syvimpään koloon, iskä yleensä se joka yrittää hillitä mun suoraa kielenkäyttöä mutta tänään ei ollut se päivä. Vanhan kansan miehenä järkyttynyt siitä, mihin Jari päänsä on sotkenu. Ja pettymys luokkaa mega. Samoin se pettymys on Jarin kavereilla ja ystävillä, tyyppi kusee omaan punttiinsa tällä hetkellä niin lujaa kun joku vaan voi kusta. Se lohduttaa.

Ja se, että känppä mun. Tosin yksiön kamoilla ei kolmioo täytetä, hieman askeettista tulee oleen koska kaikkee ei pysty kerralla ostaan. Ennen mun kamat mahtu tälläseen olkkarin kokoseen boksiin, lisänä nyt keittiö plus kaks makkaria. Iskä ehotti alivuokralaista mut kiels ottamasta petollista miestä.;)

Ai joo ja tää oli kans hyvä: sano et häntä alkaa pikku hiljaa vituttaan. Vastasin et voih, onpa surullista (e.v.v.k.). Hän siihen et sullahan asiat hyvin kun suunnittelet juhannusta ja kesälomaa. Teki mieli lyödä, hetken asiaa harkitsinkin. MITÄ VITTUA MUN KUULUIS TEHÄ?!

Mutta joo, tähän loppuun ISO kiitos jälleen ystäville ja työkavereille. Viime illan/ yön mua kuunteli Kati, Anu ja Susanna S. Ja ystävistä kukin vuorollaan, yritän olla rasittamatta ketään liikaa.

Nii ja mulla lähtee hiukset päästä, kourasee ni jää setti käteen. Kaljuunnun?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.