IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

Pää täyteen.Lauantai 20.05.2006 01:53

Onpahan taas aikaa, tuntuu ettei mikään mee itellä ja kaikki ottaa paahan. Tylsää, tylsää, eikä jaksa liikkua, jotta tulis vähän kivempaa. Älytön hinku päästä jäälle, mut mihis meet tähän aikaa vuodesta. Okei, kerran viikossa Pajulahtee, mut välil tekis kyl mieli vähän enemmänki. Noh, jos mulla kerta nyt menee sit niin paskasti, ni ainaki sit muilla menee hyvin. Barcelona vei Champparin, Lordi finaalii euroviisuis ja nyt sit seuraavaks ois sit Leijonien vuoro, josko tänä vuonna vihdoinkin sitä kultaa tulis. Usko on kovaa, usko ei hiivu koskaan.

Kohta olis näköjään synttäritki, "jee". Yks turha vuosi taas edessä. Noh, ehkei se nyt niin turha ole, Ruotsiin ja kaikkea. Vähän kyllä sinänsä pelottaa, miten siellä sitten jaksaa, kun ei ole ketään tuttuja ja sitten on se kielimuuri, jota tosin kyllä päätarkotus olis just lähteä murtamaan. Ja kyllä kait niitä kavereita sieltäkin pitäis saada, tosin voiko niitä verrata näihin tyyppeihin täällä? Epäilenpä. Melkeinpä tekis pitää se lähtövuodatus jo nytten, mutta maltan mieleni ja teen sen sitten elokuussa. Mietitty on jo, sanat suht valmiina, mutta odotetaan silti.

Tulipahan taas vuodatettua, hyvää se vaan tekee. Sillon joskus ennen joulua oli paskaa ja sitte innostuin tänne kirjottelee lähes joka päivä, ni helpottihan se.

Jos huominen olis taas parempi eilinen.

- Olavi Uusivirta - Niinkuin eilenkin -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.