IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

Tunnustuksia.Tiistai 01.04.2008 03:27

Veikkaan, että vaikka tämä tuleekin yllätyksenä monille, on moni sen kuitenkin jo ennaltaan sisimmissään tiennyt. Aina ei ole helppoa pitää näitä asioita sisällään, saati sitten tukahduttaa niinkin täydellisesti kuin itse olen vuosien ajan tehnyt. Monen moista tyttöä on kuvioissa pyörinyt, mutta koskaan ei kukaan ole oikein tuntunut siltä oikealta ja vasta nyt itsekin olen sen totuuden myöntänyt itselleni.

Ensimmäiseksi täytyy tietysti pyytää anteeksi Susannalta, koska kyseessä on kuitenkin varmasti shokki erityisesti sinulle. Nyt mun täytyy kuitenki kuunnella sydäntä tässä tilanteessa, ja se sydän halajaa niin kovasti toisaalle. Hauskaa on tietysti ollut, ja toivon sydämmeni pohjasta, ettei tämä nyt kaada kuitenkaan sitä hyvää ystävyyttä, mikä meidän välillämme on. Se on kuitenkin jotain korvaamatonta. Olet niin ainutlaatuinen ihminen.

Seuraavaksi toivon ymmärrystä ystäviltäni, varsinkin pojilta. Toivon kovasti, ettette muuttaisi suhtautumista kohtaani. Se on varmasti hankalaa, ja tuhannet kysymykset juoksevat päässänne. Pyydänkin siis, että olkaa aivoimia silti kanssani, vaikkei tämä tunnustus teitä kaikki mielyttäisikään. Ymmärrän myös sen, ettei mikään ole teidän mielissänne tästä lähtien kuten ennen, mutta olen valmis hyväksymään sen faktan.

Viimeiseksi kiitän vanhempiani ja sisaruksiani, jotka ovat aina hyväksyneet minut juuri sellaisena kuin olen, eivätkä ole vaatineet yhtään sen enempää minusta. Se on auttanut minua hyväksymään itseni juuri sellaisena kuin olen. En voisi kuvitella parempaa päivää tulla ulos kaapista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.