IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

Töitä töitä töitä. Torstai 08.06.2006 18:47

Kato perkele, kesäloma alko ihan huomaamatta. Töissä mennykki tää viikko joo, aika tylsää se yhessä 1x1 ruudussa seisomine, varsin ku sitä tehää se 8h päivässä. Onneks huomenna vissiin pääsee taas vaihteeks vähän eri hommii, ettei nyt ihan koko kk tarvi siinä saatanan ruudussa seisoa. Se tässä tietysti on, että päässy tuleen jo kuuteen töihin, mikä siis meinaa sitä et päässy sit aikasemmi poiski. Paskaa se herääminen tosin kyllä on.

Jotain positiivistaki tästä on ehtiny jo löytyä, siis rahan tulon lisäks. Siinä ku YleX:ää kuuntelee päivät pitkät, ni sieltähän kuuluu niitten hyvien juttujen lisäks paaaaljon hyvää musiikkia, mitä kuullu aikasemmin. Seuraava biletsutsihutsi levy melkeen jo aika selvillä näillä biiseillä.

Saatiin sitte kesän Pärnun matkaki varattua ja varausmaksut maksettua, ja nyt sit alkaa se piiiiiitkä odotus, että kesän lopulla sit tosiaan päästään sinne Pärnuun asti. Mut eiköhän se odotus sitte siellä Pärnussä palkita ihan ruhtinaallisesti. ;>

Prätkäki vittuilu päin naamaa tässä jo jonkun aikaa. Startti kusee, työntämällä vauhtiin varje dag (huomaa älytön ruotsin harjottelu!). Tänään kävin sitte hakemassa uuden akun siihen peliin, ja ainaki akkukaupan pihassa se tuntu ihan kivasti käynnistyvän. Sitte se ukko siel katto sitä vanhaa akkua, ni aika heikolta se kuulemma näytti. Että ehkäpä se nyt sitten rupeis toimimaan.

Mutnyt, jotain, ehkä nastolaa, ehkä suihkuu, ehkä syömää, jotain fiksuu, tai vähemmän viksuu, kuha jotain. Mo.

- Humane - Shoot Me Up -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.