IRC-Galleria

MrBlue

MrBlue

Juu uusia vuosia kaikille

Blogi

- Vanhemmat »

=)Maanantai 08.05.2006 03:32

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.

Raggare e en raggareSunnuntai 07.05.2006 22:14

Eilistä ja tätä päivää en kyllä tuu koskaan unohtamaan. Eilen ajeltiin ensin vähä jenkillä, ja sit laitettiin yks valiantti tulille jota ei oltu käytetty 23 vuoteen...oli meinaa melkoset pakokaasun hajut AUTOSSA. Sit ilta alko jo tulee ja aurinko laski sinne johonki, teletappimaiseen tapaan ja saman aikaan lähti myös epa liikkeelle...sillä sit cruisailtiin aina yö kolmeen asti kaikkien ongelmien saattamina=P mut tänään sit saatiin nekin moottori "viat" korjattua. Päivällä mentiin sit pyörii Dartin kanssa keskustaan ja otettiin pikku kiihytyksiä...oli varmasti mun hiukset näky sen jälkeen xD katto auki ja viel takpenkil istuskelin xD

Sit sain kyllä yhen ikävän viestin yöllä...ja otan osaa...vaikka en tunnekaan henkilöä.

[Ei aihetta]Torstai 23.03.2006 13:27

Täs kotona istuskelen...ihan paska mieliala. Kouluun pitäs lähtee, mut vittu mä sitä enkun opettajaa jaksa kuunnella muutenki tuntuu et on paska päivä tulossa. Meen sit myöhemmin vaan hitsaamaan neljä tuntia. Onneks on huomenna vapaa päivä koulusta.

...Miksi näin....
- Vanhemmat »