IRC-Galleria

MsTeri

MsTeri

elää jännittäviä aikoja

L.Ä.N Lauantai 02.12.2006 13:22

Luovuus Älykkyys ja Notkeus
Innovoinnin koulutusohjelma

Viimeinen koulutusjakso Surkeenjärvi 30.11-2.12.

Lähdimme innosta puhkuen akatemialta kohti Surkeenjärveä torstaina puolilta päivin. Jäljellä meitä oli enää kahdeksan. Edellisen yön eksyminen kotimatkalla paikalliseen ravitsemusliikkeeseen hieman painoi vielä päätä mutta ei pahoin. Edellisten kertojen tavoin tarkoituksena oli ottaa ehkä pari saunakaljaa iltaisin ja muuten paiskia töitä ja innovoida uutta. Ja sitten....

Lähdön ongelmista huolimatta (Erkin auto hajosi ja sai reppana se vielä sakotkin kun ei se mihinkään siitä sakkopaikalta liikkunut..) olimme vain noin 1,5h aikataulusta jäljessä. Valmentajamme leTimin johdolla pysähdyimme ensimmäisen Alkon tullessa näköpiiriin. Sallan kanssa hetken tuumittuamme mukaan tarttui kori kaljaa ja pullo viinaa. Ajattelimme siemailla glögiä sivistyneesti "parin" saunakaljan lomassa...kohotimme maljan Erkin hajonneelle autolle ja rikki menneelle puhelimelle jo menomatkalla.

Niin no, korihan meni jo ensimmäisenä iltana ja seuraavana päivänä tuli melkein jo hätä että kuka lähtee Korpilahti citystä hakemaan lisää. No mutta ei hätä sen näköinen, maatalon emännillä oli takataskussa pari ylimääräistä koria kaljaa. Ilomielen ne meille myivät käypään hintaan. Nälkä ei ehtinyt tulla. Päivä tiukkaan työskenneltyämme saatoimme alkaa kurssijuhlat.

Ilta kului mandoliinin ja huuliharpun ja ties minkä soidessa. Viereisessä navetassa isännillä oli hirvipeijaiset. Ne loppuivat selvästi liian aikaisin ja isännät päättivät kutsua itsensä juhlimaan kanssamme, tuliaisiksi toivat useita kannullisia sahtia ja ihan järjettömän 1,75l pullon jekkua ja alkoivat laulaa. Loppu on historiaa ja mahassa outo tunne.

Ainiin, minä siis MINÄ voitin jätkät Texas Hold´emissä lähes koko illan kestäneessä turnauksessa. Kyllä niitä viputti ai että.

10 Opintoviikkoa.Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.