IRC-Galleria

Ms_perfection

Ms_perfection

Kajsha Heineperke

3.6.2007 Tiistai 23.01.2007 16:47

Siihen tähdätään, nimittäin tuo yllä oleva päivämäärä on valmistujaispäiväni, tai no, ainakin toivottu sellainen :)
3 vuotta sitten lähdin opiskelemaan alaa jota en ikimaailmassa olisi tahtonut opiskella, kuinka sattuikaan, niin vain siinä sitten kävi. Sain tiedon liian myöhään mahdollisesta opiskelupaikasta jonne olisin halunnut, mutta ei se enää kaduta niin paljoa, koska olen löytänyt niin paljon hyvää täältä pikkukaupungista.
Täältä on tullut mukaan uusia kavereita ja tuttavuuksia, elämästä olen oppinut paljon ja poikaystäväkin täältä löytyi, kävin unkarissa ja tapasin monta ihanaa ihmistä joiden kanssa olen vieläkin yhteyksissä. Huh, kaikkea sitä on ehtinyt tapahtuakin :)
Nyt sitten viedään viimeisiä kuukausia. Toivon todellakin että tänä keväänä olen tuore asiakaspalvelu ja markkinointi merkonomi. Niin paljon on tullut rehkittyä että varmasti taivas tippuisi jos saisin kuulla ettei olekaan mitään mahdollisuuksia valmistua tänä vuonna. Se olisi varmasti kolaus josta en pääsisi yli vähään aikaan.
Mutta jos ei ny maalattaisi niitä piruja vaan toivotaan että kaikki menee hyvin ja parhain päin.
Niin, ei se merkonomin paperit pahalta tunnu, on sitten ainakin jolla pyrkiä eteenpäin ja on ainakin paperit jostain muustakin koulusta kuin vain peruskoululta. Nyt täytyy vaan tsempata viimeiset kuukaudet, sitten kesäkuun alussa saa rentoutua ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.