IRC-Galleria

Ms_perfection

Ms_perfection

Kajsha Heineperke

se ilta ;) Perjantai 27.10.2006 23:35

ajatella, jos silloin kauan sitten, tai no, puoltoista kuukautta se sitten oli. sillon oli kylmä ja tuulinen ilta, mun ja ihanan serkkuni piti lähteä kattomaan happoradiota vammalaan happoradiota mut ei sitten mentykään. jäätiin sinne huittisten baariin. piti juoda yhdet. vitut. no, anyway, sit jossain vaiheessa piti saada lisää juomista ja lähin hakeen. oli vuoro tarjota, mut onneks menin. siihen baaritiskiin nojaili yks jätkä jonka kans olin ajemmin keväällä jutellu ja sit se oli käyny nykyisessä työpaikassani autokoulussa kysymässä c-kortin hintoja.
Heitin sille jätkälle moi ja sit juteltiin siinä vähän aikaa ja kutsuin sen sit mun ja serkun pöytään. seuraavana aamuna sit heräsin ja kattelin vähän aikaa ympärilleni. päälläni oli miesten kylpytakki (jotain uuttako?) ja en tienny missä päin suomea edes olin (eli siis aika normi lauantai herätys) ja heikko olo (vihdoinkin jotain uutta). myöhemmin päivällä se jätkä tarjos kyydin kotiin ja sit jäätiin mun kämpille jutteleen. en tie. siitä se sit lähti.
Ny puoltoista kuukauden aikana oon saanu kuulla esim. se että jos se jätkä oli kahdenvaiheilla baariin lähtemisestä. onneks lähti.
2 kuukautta tulee pian täyteen ;) ne 3 sanaa on ainoat mitkä haluan kuulla.
mikko <3<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.