IRC-Galleria

Muad_Dib

Muad_Dib

Kjell Österblom

[Ei aihetta]Lauantai 11.02.2006 00:09

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Otanii, minulla on alitajuinen piirre sisäistää ihmisten piirteitä ja ominaisuuksia - ja imitoida niitä sitten joko tahallani tai tahtomattani. Tämä johtaa usein konflikteihin kohdehenkilön kanssa. En vain välitä.

2. En istu ikinä kahvilassa/baarissa/ravintolassa ikkunan vieressä tai selkä ikkunaan päin, koska saatan tulla sala-ampujan maalitauluksi...

3. Tietyissä tilanteissa alkaa päässä soida ikään kuin taustamusiikki. Oikeastaan olisi aika nerokasta jos elämässä olisi koko ajan taustamusiikki, joka vaihtelisi tilanteen mukaan!!!

4. Puma-fanitus. Aivan sama ovatko lapsityöllä tehtyjä kuhan on merkki ja hintaa sopivasti!!!

5. Härövarustukseen puuttuminen. Häiritsee aivan penteleesti jos jollain on taskut auki tai kengännauhat auki tai hiukset häröttää jne....aina tekee mieli avata sanainen arkku...:)



King_Leppiz_
AnteroLinden
Ivanjoe
discoupseeri
^^nuppu^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.