IRC-Galleria

Mungola

Mungola

Tilan rakenne on muuttunut.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Pettymyksen tynkä.Sunnuntai 07.08.2011 18:26

Parin sadan metrin päähän nykyisestä majapaikastani oli avattu kirpputori noin pari viikkoa sitten. Kuulin huhuja, että se olisi startannut oikein mallikkaasti ja kansa on innoissaan vienyt rojunsa myyntiin. Ajattelinkin, että tässäpä sauma tehdä löytöjä.

Tavoitteenani oli 80-90-lukujen pelit ja konsolit. Fantasioin ennen sisäänastumista kaikista niistä kellarikomeroista ja varastoista, jotka ovat täynnä aikuisiksi kasvaneiden ja kotoa muuttaneiden, oman aikansa ammattilaisten, nes-, snes-, sega-, n64- ja ps1-pelejä, jotka raivausmieliset vanhemmat olisivat typeryyttään roudanneet myyntiin pilkkahinnoin.

Olin väärässä. Pelejä oli harmittavan vähän myynnissä, valtaosa eri vuosien NHL-pelejä sekä Simssejä. Suurin osa peleistä oli ps2-pelejä, mikä ei sinäänsä mikään yllätys ollut. Toki seassa oli muutamia xbox-pelejä, suurin osa 360-pelejä, myös ihan og-boxillekin jotain löytyi, mutta en niihin sen kummemmin perehtynyt. Varsinaisia hyviä pelejä ei ollut juuri yhtään. Jak3 ja joku Ratchet & Clank löytyi, jotka ymmärtääkseni ovat laadukkaita omalla alallaan. "Harvinaisin" yksilö taisi olla Mortal Kombat Armageddon, joka ymmärtääkseni on jäänyt suht. pienelle huomiolle aikoinaan ja voisi olla uuden MK:n suosion myötä ihan kelpo pelastus, mutta hyllylle sekin jäi.

Täten toivon, että kyseisestä kirpputorista tulis menestyvä ja vanhat pelit saataisiin paremmin kiertoon, sillä himoitsen. Aloitan siis aktiivisen väijymisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.