IRC-Galleria

Mungola

Mungola

Tilan rakenne on muuttunut.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

PFPMaanantai 11.06.2012 02:03

Kävin tarkastamassa paikallisen festarimenon Pienillä Festareilla Preerialla. Ihan jees meno pikkufestareiksi. Seuraa settiä esiintyjistä about kronologisessa järjestyksessä. Btw. festarin tarjontana oli räp- sekä punk-musiikki kera rannan DJ-settien. Punkkiin en jaksanu perehtyä.

Perjantaina saavuin alueelle noin kello puoli kahdeksan, ku oli pakko ryypätä eka. Vähä ennen seittemää alotelleet Gasellit jäi väliin koska lol en oo kuunnellu.

Varttia yli kahdeksan varsinaisen shöyn alotti Evil Stöö ja DJ Kridlokk kera Koksu Koon. Meno oli ihan jees ja Stöön tavaramerkiksi muodostunut lyriikoiden paperista lukeminen oli myös mukana. Oli mahtavaa kuulla herrojen memphis-saundia festarikajareista. Lisäksi Koksun viikset.

Stöön ja kumppaneiden jälkeen piti tappaa aikaa hetki, ku punkki-lava rupesi pitämään meteliä. Kymmenen maissa päästiinkin sitten todellisen tavaran äärelle, kun Kallio Underground rupesi tykittämään. Parasta ja hienoa ja mahtavaa ja kaunista. Mahtavuutta lisäsi vielä se, että räppistagen hostina toiminut Ässä tuli heittämään biisiä kans.

Perjantaille mahtui vielä Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu, jotka kotikenttäetunsa myötä saivat aikaan aikamoiset kekkerit. Illan päätti vielä Julma Henri, joka jäi vähän kesken ku armoton väsymys puski päälle. Vitun ulkoilma.

Lauantai alkoi ja tällä kertaa tuli skipattua Stepa, päivän eka esiintyjä kun oli. Päivä jatkui Jodarok/Pietari combolla... Jodarok oli parempi ja hyvinhän se heitti, vaikka aika krapulaisen olonen olikin. Nokkelat freestylet tuli kans todistettua. Hymyilin.

Jodarokin jälkeen oli pitkä tauko, ku oli joku Jari ja Kallenalle coveribändi. Tankkausta ja DJ-stagen biitsillä istumista siis.

Kohta olikin aika Heikki Kuulan ja Pyhimyksen... En tiennykkään, et teinitytöt ihkuttaa tota kaksikkoa noinkin paljon. Mut hyvää settiä heittivät. Veksi oli velkaa ja Hasla ei friistailannu jne..

Seuraavaks oli vuorossa Laineen Kasperi ja Palava kaupunki. Ei täs muuta, ku et THE LIVE-BÄNDI. Oikeesti mitä kanssakäymistä yleisön kanssa! Uskomattoman kreisiä menoa. Ja jakoivat tulitikkuja jotka oli merkattu Ähky-records ja Laineen Kasperi ja palava kaupunki -merkinnöin.

Tauko kului taas sopivasti rannalla ja Shiwa 2000 alotteli DJ-settiään. Rannalla oli tällä kertaa myös aika paljo joraajia. Mikäs siinä Shiwan tahtiin.

Sit oliki jo aika festarien ehdottomasti kovimmalle setille. Eli lavalle asteli Notkea Rotta. Jos teillä on joskus mahdollisuus nähdä Rotta livenä nii menkää ehdottomasti, ette kadu. Keikka alkoi pelkällä DJ:llä, Rotalla ja Pöhinäällä... Biisi oli mitä nerokkaimmin esitetty. Ensiksi rotta vetää taustansa päälle niinku normaalisti kuvittelisi, mutta pian tausta lakkaa soimasta ja rotta vetää settiä edelleen vaihdellen tahtia hitaasta ihan älyttömän nopeeksi. Lopulta loppubändi saapuu paikalle Rane Raitsikan johdolla ja pisti ns. vasarat laulamaan. Keikan edetessä mestoille huudettiin Rohtori Laine, joka heitti älyttömän hyvin settejään. Rautaperse oli harmiksemme lähtenyt Kivenlahti Rockista Tuomion ja Koneen kanssa jatkoille Olariin, mutta yllätyksemme Meno-Anu oli mestoilla ja livestagella ekaa kertaa kuuteen vuoteen. Ja Meno oli entistä kovempi. Keikan loppupuolella Rotta rehaakin jo pelkät shortsit jalassa hien virratessa ympäriinsä ja meno yhä kovinta ikinä. Ah. Fiilis on paras aina silloin ku korkeat odotukset ylittyy reippaasti.

Lopulta illan päätti Stig, joka heitti älyttömän hulvatonta settiä DJPP:n kanssa. Eipä oo musiikkikeikoilla noin paljoa tullu naureskeltua.

TL;DR Kallio UG, Laineen Kasperi, Notkea Rotta ja Stig oli kovia! Muut hyviä. Huonoja en edes katsastanu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.