IRC-Galleria

Mungola

Mungola

Tilan rakenne on muuttunut.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

PokemansPerjantai 20.07.2012 01:54

Kävi niin, että kävi näin.

Soul Silver

62 tunnissa about kaikki pelattava tehty mitä yhen version kaa voi tehdä. Poislukien joku Safari Zone -pelleily ja pari salipäällikkö-rematchia.

Olettaen, et Groudonin hankkiminen on ns. viimenen asia mitä voi tehdä tahi unlockata tms. ilman rinnakkaisversion apua tahi event-itemeitä tai -poksuja.

Jotenki tuntuu, et tässä versiossa olis eniten tekemistä, mut silti toi vaivainen 62 tuntia tuntuu hyvin vähäiseltä. Ehkäpä syy piileekin siinä, että matkusteluun kuluu hyvin vähän aikaa. Routet ovat Johdon puolella erittäin lyhyitä kun verrataan esimerkiksi vaikkapa kolmannen tai neljännen sukupolven pelien routeihin. Ja sitte tietty Kanto revisited on aika läpijuoksu. Siellä nääs villit poksut on kaikki heikkoja ja kaupunkien välisiä reittejä ei tarvitse unlockata juuri mitenkään, kun about kaikki HM:t on jo käytössä ynnä muuta vastaavaa. Ainoa este tuntuu olevan Snorlax.

Mutta äärimmäiset peukalot 16 salille, jotka on jyystettävissä pelin aikana.

Äärimmäiset reversepeukalot grindikelpoisten villien poksujen vähyydelle. Parhaat villit poksut on jotain 50lvl ja sit oletetaan et porukka jaksaa ilosena grindata poksut taistelukuntoon Rediä vastaan, jonka paskin poksu on 80lvl... da fuck with that? Onneks Musta ja Valko -versio hoiti grindipuolen inhimillisemmäks.

Derp.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.