IRC-Galleria

I wanna cryMaanantai 09.08.2010 15:48

ETTÄ OLI NIIN VITUN KIVAT FESTARIT. Ikinä en oo paremmilla käyny.

Lauantaipäivä oli kiva, jee. Volbeat oli hyvä ja HIM ihan okei. Hengailtiin vaan koko päivä Ennan ja Emmin kanssa, istuskeltii nurtsilla, kuunneltii musaa, syötiin ja shoppailtiin. Hehkeita kuvia tulossa myöhemmin.

No mutta ei lauantaista sen enempää, siitä ei ole mitään kertomista.

Nukuttii Jassun ja sen iskän autossa abc:n parkissa ja herättiin, todella hyvin nukutun yön jopa kahden tunnin yöunien jälkeen viideltä aamulla. Laittauduttiin, tälläydyttiin ja syötiin ja ei kun jonottamaan.

Kuudelta siis asetuttiin jonon jatkoksi ja seuraan liittyi Miika. Oli kivaa, todella korkeatasoinen läppä lensi (Mä en diggaa mustikoista woo o). Ampiaiset ei ollu kivoja.

Sitte kymmeneltä päästiin festarialueelle ja urheileminen alkoi (mutta ei mun osalta, hah). Päästiin eturiviin keskelle. Siinä sitten lahnailtiin ja syötiin ja venailtiin koko päivä. KUNNES sitten piti Iggy Popin esiintyä (painosanalla piti), alkoi ukkosmyrsky. Vettä tuli niin vitusti, tuuli puhalsi ja katottiin ihan koomassa kun koko lava heilui, osa kattokankaasta lähti irti, ilmeisesti myös osa kattorakenteita tippui maahan, mutta onneksi toiselle puolelle lavaa eikä siihen missä me oltiin. Lamput heilui katossa niin että näytti siltä että ne kohta lentäisi jonkun päälle, mötley crüen kamat ui sadevedessä ja semmoinen yli kaksisataa kiloinen kitarakaappi kulki lavalla tuulen mukana.

Järkkärit oli kadonnu lavan edestä johonkin. Hetken päästä he tulivat takaisin ja käskivät peruuttaa taakse päin. Otettiin kamat mukaan ja tehtiin kuten käskettiin. Rajuilma laantui, mutta silti vaan käskettiin mennä kauemmas, missään vaiheessa ei selitetty että miksi. Sitten kun kysyttiin nätisti että soittaako mötley tänään, vastattiin vaan että lava ei ole semmoisessa kunnossa että siellä voisi soittaa (vasta sitten tuntien päästä kun huomattiin että Jassun huivi oli jääny johonkin, järkkäri tiuskaisi että luuletteko että mä lähden tuolta etsimään yhtä ainutta huivia kun lava on sortumisvaarassa). Myöhemmin sitten tuli lavalta ilmoitus että nyt on ikäviä uutisia että mötley crüe ei soita.

Mötleyn ja Iggyn kaikki tekniikka oli menny paskoiks, iron maidenin lentokoneeseen oli sattunut jotain niin ettei sillä voinut enää lentää (mutta bändi oli kumminkin sillä jo päässyt poriin joten keikkaa ei peruutettu) ja koko paikka niin vettynyt kun vaan voi olla.

Iqqy tuli kumminki soittamaan akustisesti pari biisiä (alussa suurin osa protestoi että lavalla ei pitäisi olla Iggyn vaan Mötleyn), alice cooper ja iron maiden veti normaalipituiset keikat. Me lähdettiin Iron Maidenin aikana, ei jaksanut katsoa loppuun saakka, ei ollu kyllä yhtään keikkafiilistä. Eikä ole vieläkään.

Mutta toivottavasti Mötley nyt sitten oikeesti tulee ensi vuonna Suomeen sonisphereen ja toivotaan että sää olisi parempi.Nyt ei kyllä naurata yhtään.

NikkiSixxAndTommyLee4-1-1.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.