IRC-Galleria

HUOMENNA MCR:ÄN LIPPUJEN HAKU!!Sunnuntai 12.12.2010 23:38

1. 6 keikkaa joilla viimeksi olit? - 69 eyes, joku perkeleen bändi kisa, ööö... en muista :D:D Näin hyvä muisti mulla on.
2. 4 bändiä joiden keikalle haluaisit päästä seuraavaksi - MCR!!!!!! Marilyn Manson uudestaan, Mötleyt uudestaan, (kuullostan joltain teletapilta :D)
3. 4 viimeisintä muusikkoa joiden kanssa pääsit yhteiskuvaan - en muista. Varmaa matthau. En jaksa muistaa nii pitkälle, kun en enää oikeen harrastele tuota yhteiskuvien ottamista. yhteiskuvakansiosta näkee kyllä.
4. Oletko käynyt festareilla? - SIIS EN TODELLAKAAN KUKA KEHTAA LUULLA NIIN! :D Ette sitte nähny mua missää sonispheressa ettekä tammereilla. :D
5. osaatko laulaa? -Siis todellakin, mulla on maailman kaunein ääni jolla ilahdutan mm. koulukavereitani välillä, yms. :) Ei oikeesti, en osaa laulaa yhtään ettekä todellakaan halua kuulla kun mä laulan.
6. onko sinulla joskus ollut bändiä? - On ollut. Leikisti ja ihan oikeestiki. :D AKUSTISTA PUNKKIA MED IIDA!
7. lempibiisi? - liian monta
8. soittoäänesi? - The Sounds - Painted by numbers <3
9. tykkäätkö kytikset on kivoja sillon kun kyseessä on joku pändi jota ei nää ihan joka vuosi. Muuten ne on aika turhia. Mii don't like.
11. osaatko mitään biisiä ulkoa? - Osaan kuule montakin.
12. Oletko fanittanut mitään bändiä niin paljon että kiersit/kierrät keikkoja? - kyll kyll.
13. omistatko bändi-paitoja? - monta. kyllä.
14. Vaikuttaako musiikin kuuntelu pukeutumiseen? - ei oikeestaan. pukeudun ihan fiilispohjalta, mutta suurin osa vaatteistani on kyllä rock henkisiä vaikka olen ehkä vähän yrittänyt vaihtaa tyyliäni.
15. Kuunteleeko vanhempasi samanlaista musiikkia kuin sinä? - iskä kuuntelee michael jacksonia ja popedaa ja oikeestaan aikalailla kaikkea, kuten myös äiti tykkää popedasta ja kuuntelee melkolailla kaikkea joten saan kuunnella omaa musiikkiani ihan rauhassa ilman mitään valituksia. :)
16. paljonko sinulla on bändien julisteita seinällä? - ei paljoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.