IRC-Galleria

MAANANTAI 4.9.2006
...jotta aamulla varhain voisi lähteä ajelemaan kohti Helsinkiä. Hynynen on Deuchvoxilla ilmoittautumassa Göbbels Karmilalle joskus puolen päivän jälkeen. Tukka on sekaisin, parta on ajamatta. Paikalla on myös Holopaisen Tuomas, joka soittelee kosketinsoitinosuuksiaan. Niitä tuleekin lähes joka biisiin. Ja hyviä tuleekin. Hynynen kuuntelee vieressä ihmeissään ja litkii punaviiniä.

Viemme alkuillasta Holopaisen soittokamat varastoon ja aloitamme alkoholikimaran. Otamme taksin ja suuntaamme keskustaan. Näemme Laihon Aleksin, jolla on erittäin kova krapula. Hän parantelee sitä valkovenäläisillä ja oksentelemalla. Menemme Corneriin, sillä tiedämme, ettei siellä ole ketään tänä iltana. Saavat tähdet olla rauhassa. Ja nyt kirjoittaja ei tarkoita itseään.

Laiho ja Holopainen alkavat puhua kieliä jo puolen yön hujakoilla. Miehet lähtevät kotiin. Hynynen vaihtaa baaria ja myrkyttää itsensä alkoholilla. Nerous voi ilmetä näinkin.

PERJANTAI 8.9.2006
Mitä vittua on tapahtunut, kysyy Hynynen. Hynynen kysyy sitä Hissu Hietalahdelta, joka häärää ahtaassa kopissa ja virittelee iPodistaan soimaan Nine Inch Nailsia. Pian ilmenee, että ahdas koppi sijaitsee Silja Europalla. Iso pyörä on pyörähtänyt ja miehet sen mukana. Lisäksi ilmenee, että viereisessä hytissä metelöivät Hanna Pakarinen ja Ellen Jokikunnas. Toiselta puolelta kuuluu leveää, reteetä pohjanmaan murretta. Siellä on Duudsoneiden Jukka kavereineen. Nyt on Hynynen väärässä seurassa.

Laiva tulee satamaan, ja Hynynen suunnittelee pakoa. Pian kuitenkin räjähtää pommi. Mies tajuaa olevansa Turun satamassa, ei Helsingin. Pakomahdollisuutta ei ole.

www.kotiteollisuus.com

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.