IRC-Galleria

Oletko sinä ajoittain hilpeä kukasta kukkaan lennähtelevä päiväperhonen vailla huolen häivää, mutta seuraavana aamuna saatatkin jo olla maailman loppua manaava kiihkoilija? Onko sisässäsi demoni? Tarvitsetko hoidoksi selibaattia vai kerran kuussa polvet notkistuttavaa helvetillistä kännäystä?

Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen pistoolia.

Niitä iltoja jolloin joka Jumalan asia jaksaa vituttaa. Aika omituista sanoa että viikonloppu vituttaa mutta kyllä, niin se on. Yksityiskohtia täällä on turha luetella, jos ketään kiinnostaa niin kukaan ei asiasta sano halaistua sanaa. Pitkästä aikaa vituttaa oikein rankasti. Vitutuksen lievennyskeinotki on vähän harvassa nyt, ei oo mesessä tai missään ketään ihmisiäkään.

Olin Mikon ja Voutin kans salilla. Ennen sitä tuli pientä hymyä huulille ku Maija ilmotti et se oli jääny verkkareissa ulos pakkaseen ku ei sillä ressukalla ollu avaimia :D nauratti eniten varmaan se että mulle kerran aikaa sitten kävi ihan samanlailla xD Kattelin tossa kans noita päiväkirjamerkintöjä, lähiaikoina suurin osa on kirjottettu perjantai-iltana. Hmm.

Sainpas tänään kuulla että nimeltämainitsematon ystäväni oli onnistunut varastamaan auton. Tai auton ja auton, kyllä siinä neljä pyörää ja ratti kuitenkin oli. Ja heti kun piti sitten kavereille sitä näyttää niin kas kummaa, se oli kadonnut! Porukalla sitten tuumittiin että miten niin iso asia voi vaan hävitä, varsinkin jos kaverilla on avaimet kädessä? Outoa.

Huomenna onneks 10 aamu ja suoraan liikkatunnille. Mulla on niinkin urheilullista liikuntaa kun kävelyä. Onneks on sit uskontooki, meil on aina ihan sairaan hauskaa niil tunneilla ku se maikka on niin paras. Kivekäs, sä oot taikuri :D Jos joku haluaa ottaa osaa mun suureen vitutukseen, soittakoon numeroon joka alkaa 040. Siis mun numeroon. Muistin virkistämiseks vielä sanotakoon että se loppuu seiskaan. Eli 7.

Nyt painun kyl pois tästä vituttelemasta. Mihin kellonaikaan tätä sit luetki niin hyvää yötä nyt ja joka Jumalan päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.