IRC-Galleria

Terve, Stetson! Muistamme sinut.Sunnuntai 16.04.2006 14:13

En oo nyt sit kahteen viikkoon kirjotellu yhtään mitään. Mut nyt vois sit kirjottaa tälläsen pienen koosteen, ihan siks et ei itellekkään asiat unohdu.

Alotetaas näin miten vaikka 3.4 maanantaista ja kirjotellaan sitä mitä muistetaan.

- Kouluu viikon jälkee, oli neljät kokeet mitkä meni kyl kaikki ihan hyvin. Siis ei ne samana päivänä ollu mut samal viikol. Sit taisin käydä salilla avoimissa sikomassa keskiviikkona, ja torstaina salilla Voutin, Tsipen, Uulan ja Rasvaletti Liimannuuhkijan kans.
Perjantaina oli tosi jännää menoo, mun entinen luokkalainen tuli Haminaan. Oli oikein mukava.
Melkeen unohdin lisätä että mc Jabe69:llä oli synttärit. Juhlittiin sitten Elmojen ym ym kanssa niitä vaikka Jabe itse ei heti paikalla ollutkaan. Oli taas mukavaa. Jasmoaki näkyi illan mittaan.

Lauantaina ajelin ympäriinsä ja fiilistelin herra E. Hotungin kanssa kevätsäätä. Kevätsäätä tuli fiilisteltyä myös erään herra Ruoho**** kanssa puistossa istuen. Mietittiin että lumet sulaa, Puisto alkaa heräämään. Ja niinhän se on toden totta jo alkanu heräämään. Vappuna viralliset avajaiset, muistakaa tulla :D

Ainiin, unohdin sanoa että lauantaina joskus iltapäivällä nähtiin kuinka tyhmiä ihmiset voi olla. Te jotka tiiätte, ei tarvi kysyä. Ja te jotka ette, voitte kysyy jos huvittaa mut oon selittäny siitä jo niin monelle.. :D

Illalla samaisen herra E:n kanssa ajettiin kakspäällä ja kas kummaa, maija tuli vastaan. Siis poliisin auto. Mut poliisit ei onneks vaivautunu sanomaan mitään. Myöhemmin samana iltana noin klo 22:30 aikaan seurattiin myös ikävää ihmissuhde-maa-artisokkavaahtoa. Päätekijöinä tämä mun entinen luokkakaveri ja yksi nimeltämainitsematon yksilö.

Sunnuntai. Siinähän se meni. Taisin jopa käydä skedeilemässä.

Taas maanantai, 10 päivä. Koulussa vaihtu jakso, tuli aika vittumainen mut onneks viiminen. Maanantaina oli judotreenit, siel ei mitään ihmeitä.
Tiistaina mentiin sebun ja niilon kans judosalille koska piti treenata sebua koska sil oli tulossa lauantaina SM-kisat Helsingissä, eli ne kisat oli eilen. Oli erittäin mukavaa.

Illalla taisin olla Mikon kans, meil oli aika tylsää, lähettiin vaan punaselle seikkailemaan muina miehinä. Pahat mielessä :D Jos se ei ollu tiistai, niin sit ei voi muistaa et koska se oli.

Keskiviikko. Olin Voutin ja Tiitisen, myöhemmin mukaan ilmesty myös Roope, Elmo, Samu, Kippo ym ym. Venailtiin avoimia, mut jostain syystä niitä ei ollu. Turhaan venattiin. Suatana.

Torstai, vihdoinki alko loma. Loma jota thank god vieläkin vietetään. Se entinen luokkalainen tuli taas Haminaan. Skedeemään skedeemään. Sanokaa mun tyylistä mitä vaan ,mut skeittaus on silti vitun kivaa. Rampeilla sitte skedettiin, vedettiin jössöä ( kiitos Jasmo sanasta.) ja laageria. Kuka enemmän ja kuka vähemmän. Antin ja Hiekan kanssa ajattiin sitte Husulaan , siellä oli jonku niitten entisen luokkalaisen bileet.
Sinne sitte. Porukkaahan siellä oli vaan tuttuja, tuttaja mut monia en tunne kyl kunnolla. Erääseen erittäin mielenkiintoseen herraan tuli kyl hieman lisää tutustuttua.
Herra Munkki.
Näin sen ekaa kertaa joskus viime valojen öis ja aattelin et toi on varmaan mielenkiintonen äijä. Olihan se, tultiin hyvin juttuun ja osattiin molemmat laulaa samoja biisejä päin helvettiä :D

Lähin sieltä bileistä melko aikasin, kello ei tainnu olla edes kymmentä, ehkä vähän yli yheksän. Menin kaupungille ja puistoon, myöhemmin sinne ilmaantu sieltä bileistä sitte Jan ja muuta porukkaa. Puistossa mua yritti kouluttaa eräs liian känninen nyrkkeilijä. Jos se äijä ois ollu selvimpäin niin sit siitä ois ollu ehkä? vastusta mut noin humalassa se oli pelkkää läppää.

Myöhemmin illalla tuli lisää mähinää, mut ei mun kohdalta. Mä koitin olla välissä kunnes tultiin siihen vaiheeseen missä sanotaan että Hujanen ei välitä. Lähin sit hiljalleen valumaan himaan.

Aa, perjantai. Tänään oli loistava päivä, skedeiltiin iltapäivät, mut sitte joskus 4 paikkeilla ajeltiin Jasmon kyydissä, hyvä musa soi ja aurinko paisto. Voitte ehkä uskoo miten hyvä kesäfiilis siit tulee talven jälkeen.

Perjantaina viiden aikoihin astuttiin sisään Hevihaminaan. Juttelin parin vanhan tutun kans, erityisesti ilahdutti ku Jhonnah tulit juttelee. Piristi oikeesti kummasti mun päivää, kiitos sulle :D

Amfortas, Symptomn ja Crimson Sun oli kivoja bändejä, eniten taisin tykätä Crimson Sunista, jonka rumpalin kanssa tauolla keskustelinki. Vittu sillä oli jättimäinen rumpusetti! Crimson Sunilla kaiken lisäks oli vielä tosi nätti laulajaki :)

Symptomn, jos se nyt noin kirjotettiin, oli kans tosi hyvä. Jotain raskaampaa metalliahan se oli. Siinä bändissä oli asennetta, laulaja osas ottaa hyvin yleisön huomioo ja koko bändi muutenki näytti tosi hyvältä.

Amfortas, vaikka Mikko ja Jabe siinä bändissä nyt soittikin (tosin ei vakituisesti), bändi ei ollu kovin loistava, ei pahalla. Ei vaan nyt jotenki toi Doom-metalli ( tai miten se nyt kirjotetaankaa?) oikee iskeny. Mut pienellä hienosäädällä kaikki onnistuu. Ihan kuunneltavaa
ehkä. Harmi ettei Jansku ollu soittamassa, se kuulemma olis osannu aika hyvin.

Hevihaminan jälkee lähdin Umpikujalle, aka Mountains of Might:lle tai Abbathin valtaistuimelle. Siellä sitte, Niken, Tiiitisen, Mikon, Mahtivoutin, Sepin ja Mahtiollin kanssa analysoitiin niitä bändejä. Himaan lähin sieltä joskus sitte. Sitte lauantai. Eli eilinen. Iltapäiväl skedettiin, ja hain simon kanssa juoksukartsan punaselta ja ne lähti autol perää. Mut ei ne meitä kiinni saa, meiä kaupunki, meil on kotikenttäetu. Ja ku päästiin rampeille, siel oltiin ainaki turvassa, siel ainaki on kotikenttäetu. Ja kotia puolustetaan. :D

Sieltä lähdin sitte mukavaan kerrostalokämppään, jossa vietin suurimman osan päivästä tissutellen jääkaappikylmää juotavaa, istuskellen partsilla ja katsellen maisemia. Oli hautausmaanäköala. Olin siel ties kuinka kauan. Pois lähdettiin sit ku alko tulla liikaa porukkaa.

Lähin käymää himas, ja sit Tiitisen kans kohti Haralia. Siin paikas on oikeesti joku kirous. Sinne mennään aina, on tosi kivaa mut sit ku tullaan poispäin, ihan pimeetä metsää, vaan tähtien valo. Ja metsästä kuuluu vaikka mitä ääniä. Se on aika kivaa.
Sit himaan ja nukkumaan. Ja tässä nyt ollaan.

Armottoman lesotuspahistelun jälkeen taidan mennä nyt hieman ulos. Naurakaa vaan saatana.

"Ei noin saa tehdä!"
"Mut me tehää edelleen"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.