IRC-Galleria

Iltaa taas arvon Herrasmiesliiga.

Viimeinki näyttää siltä et kesä oikeesti tulee. Näkyy jo lämpötiloissa, oon alkanu kulkee t-paidassa, vaik kyl mul on takki ja huppari mukana esim koulus. Ja aamul ku ei oo viel niin lämmin.
Tänään koulus pääsin pälkähästä kun kaks pelastavaa enkeliä, Elemon ja Attemon tuli ja vei mut pelastuksen pöydän ääreen tekemään diskoilmoituksia.
Ruotsin koe meni ihan kohtalaisesti.
Huomen onki vasta keskiviikko, aika menee välil hitaasti.

Palataampa viime viikonloppuun. Perjantaina rampsissa oli jostain syystä armottomasti porukkaa, jotai kesänodottajia ja muita hulluja. Kaikki vielä tuttuja. Viikonloppu kulu suurimmaks osakseen skeittaamisen merkeissä, vähän on fiilistelty kevättä ajelemallaki. Sunnuntaina oli markkinat, ostin sieltä kaks paitaa ja nimeltämainitsemattoman esineen. :D Itseasias kolme paitaa, kahden muun lisäks ihan normaalin mustan, tarvin sellasen kouluu ku tehää kuviksen painohommia. Ehkä jo huomenna.
Huomen ois Hotungin Kukkaro. ( Entinen Herran Kukkaro, nimi muutettiin taannoin.) En tiiä jaksanko mennä, en oo täl viikolla ollu vielä missään muual ku himas. Saa nyt nähä. Kassellaan.

Tiitinen kyseli että millon tulee kuvia miekoista. Vastaus on et en tiiä, sit ku iskee kuvausfiilikset, varsinki sit ku on tarpeeks lämmin et voi kunnolla kuvailla ulkona. Juhan kans ois jossai vaihees tarkotus lähtee kuvailee jotain kivaa ihan omaks iloks.

No mut tälläsen suht turhan selityksen jälkeen, pärjätkää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.