IRC-Galleria

Muss

Muss

Can you read my mind?

Hei huomenta Suomi.Lauantai 17.05.2008 18:04

Jäi vissiinkin vähän univelkaa Espanjan jäljiltä, heräsin nimittäin hetki sitten. Kaikki on jo laittanu paljon lomailukuvia, jaksaisinko itsekin jossain välissä laittaa?

Huh kun on loistava viikko takana. En kadu mitään. (Paitsi mansikkajugurtin makuista alkomahoolisörsseliä, hyi.) Alkuviikosta ilmat eivät oikein suosineet, mutta loppuviikosta kylläkin.

Olin muuten ensimmäistä kertaa lentokoneessa. Ei ollut kivaa, varsinkin kun jouduin istumaan yksin humaltuneen pariskunnan seurassa. "Minä voisin ottaa vaikka oluen!", "Onkos sitä viskiä tarjolla?", "Lisää viskiä!". Tai no istuivathan pojat mun takanani, mutta nämä vaan lietsoivat mun pelkoani. Lentokoneessa oli yllättävän hyvää ruokaa. Sitten paluumatkalla nautinkin jo lennosta, onnistuin jopa nukkumaan ja täyttämään Aurinkomatkojen kyselylomakkeen \o/ Ranskan yllä tuli hirmu turbulenssi, mutta eipä se sitten niin hirmu ollutkaan.

Hotellihuone oli kiva, joskin ylimääräinen ovi ja seinä haittasivat liikkumista. Peitto oli kummallinen, mutta siihen kyllä tottui loppuviikosta. Vieläkin olen katkera siitä, että meidän partsilta ei ollut näkymää uima-altaalle >:(

Ruoka maistui aika kummalliselta, ihan eriltä kuin Suomessa. Ja minä kun olen vielä niin ennakkoluuloinen uusien makujen suhteen :< Jälkiruoat kyllä passasivat minunkin makuuni: vesimeloonia, ananasta, mansikoita, paistettuja päärynöitä ja jätskiä! Ainiin, Andorrassa jouduin juomaan jopa kahvia aamutuimaan, kun silmät olivat viimesen päälle ristissä x_x

Hakala arvasi oikein; ihanat espanjalaiset miehet olivat kimpussani (+ muidenkin tyttöjen kimpussa) ihan hela tiden. Kaiken huippu oli se, kun sain neekeritarjoilijalta illallisen jälkeen kirjallisen treffipyynnön. Todella imartelevaa, jätin kuitenkin väliin. Jostain syystä. Espanjassa oli kyllä onneksi paljon homoja, joten heidän osaltamme saimme olla rauhassa.

Mulla on nyt kauhea matkakuume, haluan uudelleen jonnekin reissuun! Portugali olisi kiva.

Ää, unohin varmaan kirjottaa jostakin. Kiitos maailman parhaasta viikosta tytöt ja pojat <rakas>
---

Seuraava reissu onkin sitten ensi viikonloppuna vaan tuonne Alahärmään. Mennään Marian kanssa Powerparkkiin. Raukalla oli ollut mua niin ikävä, että oli tullut Lapualta asti fiilistelemään Lappajärvelle ;D Perustetaan muuten kesällä kahden vaahtosammuttimen ruotsin yo-kokeisiin valmentava lukupiiri.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.