IRC-Galleria

Muss

Muss

Can you read my mind?

Höh.Keskiviikko 28.05.2008 21:43

Mun pääkkynen räjähtää kohta tästä tiedon määrästä. Olen lukenut tänään jo 80 sivua psykaa, huh. Onneksi tuo on tosiaan melko nopealukuista tekstiä ja kaiken lisäksi saan jatkuvasti uusia oivalluksia. Ei kuitenkaan taida olla mun alaani tämä sosiaalipsykologia, vähän kuivakkaa luettavaa vaikka johonkin kehityspsykaan verrattuna. Eli en ainaskaan sosionomiksi lähde lukemaan, sittenkään 8)

Huomenna on siis kakkosluokan viimonen kojes, herkkua! Enää ei tarvitse kestää kovin montaa koeviikkoa niin sitten on koko yleissivistys täysin ohi <tuuletus> PERJANTAINA on vissiin kirkko ja vielä jotain ihan hömppää ja lauantaina saadaan toikkarit. Ja sitten ruhtinaaliselle puolentoista päivän kesälomalle ja sitten lauantaina töihin piipittelemään elintarvikkeita. Jännittää. Saan ruman työpaidan, mutta ei se haittaa jos se on vaan sopivan kokoinen.

Fiilisteltiin tänään Ellun kanssa autossa ja syötiin jäätelöä, toisin sanoen jäkkiä. Autossa oli varmaan 40 astetta lämmintä, kryh. Miten voikin ihminen vihata kuumuutta näin yli kaiken. Kesä on muuten ihan kiva, jos en saisi auringosta ihottumaa ja läkähtyisi puolikuoliaaksi. Talvella voi aina lisätä vaatteita, jos on liian kylmä, mutta kesällä ei sentään viitsi ihan ilkosilleen ottaa :< Oh, oon varmaan erilainen nuori.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.