IRC-Galleria

Muss

Muss

Can you read my mind?

Kryy, vapaapäivä!Perjantai 06.06.2008 15:19

Oi kyllä tuntuu hyvältä ja oikein palkitsevalta viettää vapaapäivää ensimmäisen työviikon jälkeen. Mutta huomenna taas töihin :( Mutta sunnuntaina taas vapaata :)

Meen tänään hierojalle. Marisin varmaan kaks vuotta äiteelle että mun hartiat ja kädet on aina ihan jumissa ja eilen se nyt oli sitten mennyt noin vaan tilaamaan ajan :o Ihana yllätys. Toivottavasti se ei ole nainen eikä oksettava mies. Toivottavasti se on joku ihan anonyymi ihminen, jotta voin kuvitella sen olevan joku muu : D

Päätin, että ensi viikolla alan kunnolla lukemaan ruotsin kirjoituksiin. En vain oikein tiedä, mistä sitä aloittaisi. Pitäisikö aloittaa kieliopista, kuuntelemisesta vai kenties sanaston laajentamisesta? Kauhean vaikea päättää. Loppujen lopuksi kuitenkin päädyn siihen ratkaisuun, etten lue yhtikäs mitään. No voisin mää kuunnella ruotsinkielistä radiota ja katsoa Buu-klubbenia, selvä.

Kynsien vierustat ovat muodostuneet jälleen minulle kamalaksi ongelmaksi. En voi olla purematta ja repimättä niitä. Ilmiö korostuu varsinkin silloin, kun olen jännittynyt. Nytkin on oikean etusormen kynnen vieressä oleva iho niin ihanasti jyrsitty. Eilen olisin ostanut Osulasta Hello Kitty - laastareita, mutta mun rahat ei riittäny >: Voisin hakea niitä tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.