IRC-Galleria

Muss

Muss

Can you read my mind?

Dilemma jälleen kerranMaanantai 23.06.2008 13:35

Aloin lataamaan yhtä namileffaa, nyt kun se vihdoin on mahdollista. Lisäksi mun tekee lähes tulkoon mieli lukea ruotsin kielioppia parvekkeella, joten siitä piti tulla mun tämän päivän ohjelmani. Illalla olisin mennyt lenkille ja karstannut Pablon. Mutta nyt sitten äitee ehdotti, että josko lähdettäisiin alennusmyynneille ;___; Ihan kuin en olisi ollut jo viime viikolla shoppailemassa. Ihan kuin mulla muka olisi jotain rahantapaista ja ihan kuin olisin muka jo saanut palkkapussini. Se pilkkaa mua. Nyt en sitten oikein tiedä mitä tässä voisi tehdä. En oikeastaan inhoa mitään muuta niin paljon kuin päätösten tekemistä. Olisin tosissaan halunnut katsoa sen P.S. I love you - pätkän, koska sain juuri sen kirjankin luettua.

Minä ja Mörri katsoimme eilen Amélien. Ei se oikein ymmärtänyt ihan kaikkea, mutta miespuoliseksi henkilöksi hän ymmärsi siitä aika paljon asioita. "Kappas, mikroaaltouuni soitti minulle" :D

Eih, kyllä mä taidan lähteä Seinäjoelle. Pakko, se on mun tehtäväni äiteen tyttärenä, koska hää tarvii uudet sangat klasöögoneihin. Samalla voisin maistaa taas tuplasuklaamuffinssia, missä on voiklönttejä sisällä.

Heipsan! :-)

np. Kim Herold - Social butterfly ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.