IRC-Galleria

Muss

Muss

Can you read my mind?

Liikenneälykääpiöt <3Tiistai 07.10.2008 18:34

Eilen oli hyvä kuski liikenteessä. Lähestyin noin 80 kilometrin tuntivauhdilla risteystä, jossa tällä kuski X:llä oli kärkikolmio. Tästä johtuen oletin hänen väistävän ja seisoikin siinä rauhassa paikoillaan. Sitten yhtäkkiä kun olin jo ihan hemmetin lähellä risteystä, tämä valopää lähti kääntymään vasemalle eli käytti samalla myös minun kaistaani. Eihän siinä sitten kuin jarrut pohjaan ja puoliksi sydäri päälle. Voi jumalauta mitä tuokin nyt on! Jos kerran näytät odottavasi, älä yhtäkkiä muuta mieltäsi ja lähde viime tipassa liikkeelle. Olisi pelti rytissyt, jos ei minulla olisi ollut hoksottimet mukana. Takana tulevalla sentään oli riittävä turvaväli meidän Nisuun >:

Yksi aamu sitten joku toinen ihana autonkuljettaja nyysäsi ihan kiinni minun (autoni) takapuskurissa! No eihän siinä mitään; jos ajat perään, sinä myös maksat.

Kyllä sitä huomaa ihmisten yleisen itsekkyyden viimeistään autokortin saatuaan. Voivoivoi tätä helvettiä. Haluaako joku tappaa liikenteessä toisen ihmisen tai vähintään sen toisen ihmisen auton!?

---

Eilen meillä oli kilttejä miehiä koulussa. Eli toisin sanoen skottilaisia miehiä joilla oli hamonen. Seksikkäitä karvaisia jalkoja oli havaittavissa jopa neljä kappaletta.

Ja mitäs tänään. Yritin epätoivoisesti etsiä itselleni ammattia valintaoppaasta. Yritin houkutella ihmisiä Jyväskylään. Ja pelattiin me sitten Jussin kanssa ruotsin tunnilla älypäätä, loistin kaikissa lastenohjelmiin liittyvissä kysymyksissä =) Ja sitten kuvavisaa, nyyh olin siinä ihan huono. Aina kaikkien miestennäköisten kohdalla huusin että Matti Vanhanen ja muutaman yrityksen jälkeen se sitten tuli! :D Meedioainesta.

P.S. Älkää välittäkö kirjoitusvirheistä. En ole vieläkään saanut uuteen Firefoxiin oikolukijaa :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.