IRC-Galleria

Muss

Muss

Can you read my mind?

Kumma juttuPerjantai 14.11.2008 22:54

Olen (melkein) koko viikon ollut ylihyvällä tuulella. En ole vieläkään saanut selville, mikä on hyvän tuuleni lähde, kertokaa jos keksitte. Hmm. Fazerina? Nettipankkitunnusten hankkiminen? Löysä jakso?

Saatiin yo-kokeiden tulokset, mun ruotsi jäi muutaman pisteen päähän eximiasta ;< Osasin tähän kyllä vähän varautuakin, kun kuuntelu meni niin alle oman tason. Noh, mut vissiin kuitenkin 'hyväksytään suurten kiitosten kera'. Jee yksi askel lähempänä yo-lakkia! Mutta keväällä sitten uudestaan, ei meillä näin helpolla luovuteta. YTL on muuten ilkeä. Oli tiputtanut melkein kaikkien arvosanoja siitä mitä ne oli lähteny, ei paljon kukaan tainnu saada mukavia ylläreitä. Kaikki on koko päivän vaahdonnu että "perkele minä angstaan koko viikonlopun" :D Menin sitten ja ilmottauduin saman tien kevään kirjotuksiin. Äidinkieli, ruotsi, pitkä englanti ja psyka menee nyt pakollisena. Ilmoittauduin myös lyhyeen matikkaan ylimääräisenä, hah en voi perua sitä enää. Hahah.

Huomenna nään taas _m_inimarian. Saatetaankohan poiketa traditiosta ja mennä Arnoldsin sijaan Spice Iceen? Siellä on kyllä isompi valinnanvaikeus :D Raahaan meidät lisäksi katsomaan penkkaripukuja tai ainakin ideoita niihin, ajoissa pitää olla! Mulla on niin monta ideaa. Haluan olla joku pieni. Voisin pukeutua itsekseni.

np. Egotrippi - Posteljooni ♥ (En kattonu Idolssia)

P.S. Yhdessä Egotripin biisissä kuulen koko ajan että "tämä on viimeinen madollisuus" >:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.