IRC-Galleria

Muusa

Muusa

Meirän Tamma <3

365 päivää sitten...Sunnuntai 13.04.2008 14:20

"-> yhtäkkiseltään mietin tänään kun katselin ikkunasta ulos, mietin miksi lähtisin? miksi jättäisn kaiken? miksi menisin? miksi? ja miksi? voi hyvä jumala kun on paha olla ja olla. Tarvitsen sen tuen jonka lauantaina sain. Tarvitsen sitä ymmärtävää ja ihanaa immeistä joka antoi minulle sen pitkän halin ja sanoi "älä itke". Nyt mä taas itken, kuten moneen otteeseen oon jo tänään tehnyt, tarvitsen sen tuen ja olkapään jonka vain sinä voit antaa. En voi sille mitään että itken, kyyneleet vaan vierii poskilleni enkä sen jälkeen niitä voi pysäyttää..

En halua menettää sinua.

muistan tuon illan ja tunteen ja tuntuu siltä kun vasta juuri olisin tuon tekstin kirjoittanut... Nyt itken haipakkaa tahtia kun edes silmäilen tuota tekstiä. Se pitää niin paljon tunteita sisällään.

Taas kerran muistan miksi rakastan."

vuosi tuli täyteen. taas vierii kyyneleet poskilleni kun nuo lauseet luen. Missä on kaikki mitä joskus halusin? missä on kaikki josta joskus haaveilin hiljaa mielessäni? Jäljellä ei oikein ole mitään siitä. Miksi kaikki menee aina niin? Miksi ei voi saada edes kahta asiaa? Tiedän mistä onnen löytäisin, mutta tuo onni ei tahdo minua tai ei ainakaan suosi minua kovin usein.

Rahalla saa ja hevosella pääsee, jotkut tapaavat sanoa. Jos rahaa olisi pääsisin hevosella, mutta se ei toisi minulle sitä viimeistä pistettä iin päälle. tarvitsen siihen joknun joka tuntee minut, osaa käsitellä minua, tietää mitä tarvitsen.

Miettinyt olen vastausta tähän liiankin kauan, ehdotuksia myös on mutta miksen koskaan pääse niitä ehdottamaan? Liika kysymyksiä vailla vastauksia.

Jos jättäis taas kysymykset sikseen ja tekis sen mitä vuosi sitten tein... Ehkä joku joskus huolisi minut sellaisena kuin olen. niin paljosta olen antanut periksi etten enää pian jaksa myöntyä ja antaa periksi.

Jos ottaa toisen liian hyvin huomioon ja suostuu tämän tahtoon, eikö sitä koskaan itse saa samankaltaisia asioita takaisin? Jos kerran tekee joutuu aina tekemään. Eikö se niin mee?

Pakko sitä kait on vain hiljentyä omaan mieleensä ihmettelemään ja antaa itsellen tilaa ja aikaa. Tekis vain oman päänsä mukaan. En tiedä..

Edelleenkin liikaa kysymyksiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.