IRC-Galleria

Muusa

Muusa

Meirän Tamma <3

[Ei aihetta]Tiistai 12.06.2007 16:39

jaa'a pitáiskó sitá jotaki raapustaakkin?

ei oikeen muuta ihmeempáá oo ku ettá kisoissa káyty ny Carolinan ja Noran kanssa ja kaks viikonloppua vielá eteenpáin ollaan kisoissa ja sitte viikon tauko ja sit taas isoihin kisoihin. Ilon aihe on se jotta saatiin Caroliinalle ja Fillelle tán viikolopun aikana kaks hyváksyttya suoritusta, ku ennen vaan tullu hylkyjá.
Noralla ja Ratinalla váhán ollu heikompaa kun taas Nora mensty meidán jattiláisellá(Jerry), 115cm lauantaina 6 sija ja 120 sunnuntaina 5 sija. Siitá se láhtee ehká páásevát vielá pitkálle ennen Hollannin reissua elokuussa.
Kaveri olisi hakusessa joko Jamesille tóihin tai mulle kuorma-autoon kaveriksi matkan ajaksi ja toki páásee Hollannissa kisoihin mukaan ja varmasti liikuttelemaan aina viikolla heppoja. Tiedá vielá vaan hevosten lukumááráá.. 2 ny ainakin tulee mukaan ehká myós pari muuta.... mutta mitá váhemmán heppoja sitá paremmin mahtuvat tuohon meidán pikkuvolvoon. Toki jos Jamesin autolla páásis matkaan olis se jo melkeen luksusta :) Kahtoo ny..

Olipahan mukava yó ku vihdoinkin sai nukutuksi koko yón. en oo nyt varmaan kahteen viikkoon nukkunut ku n 2h per yó.. Nice.. Toivottavasti ens yónákin saisi nukuttua....

Mutta Kirseille vielá onnittelut synttareiden johdosta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.