IRC-Galleria

Mymmmelintytär

Mymmmelintytär

Lotta
Kello lyö puolta neljää ja perhosia alkaa pikkuhiljaa kertyä vatsan pohjan perukoille. Tunnelma nousee nousemistaan lattianraosta ylöspäin, ja toivon mukaan saavuttaa illan mittaan katonkin. Aamuinen kokkolan reissu personal assistenttina alennusmyynneissä oli pohjanoteeraus tälle joululle, joten suunta voi olla vain ylöspäin! Ai kuinka? ei voinut olla vaikea tapaus vai? ahaa, kerrompa lisää. Noh, liike numero yksi: kynnyksen ylitettyä, "näyttää toivottomalta" oltiin muuten kolmansia asiakkaita siinä kaupassa alennusmyyntien ensimmäisenä päivänä.... Liike numero kaksi: "tämäkö on nyt huutua" "jätetään hautumaan" selvä, liike numero kolme: päästiin sovituskoppiin, mutta "liian pieni, näin matala vyötärö"
Liike numero neljä: kenkiä etsimässä, "On nämä hyvät mutta liian tyyriit, haetaan takasi tullesa jos ei löy muuta. Ei muuten haettu. Liike numero viisi: Housuja metsästämässä, silmäni oikein loistivat kun oikean tyylisiä housuja pursusi rekeistä ja kokojakin löytyi. Päästiin soituskoppiin, liian matalia vyötäröitä! On aika kysyä myyjältä. Oikean mallisia housuja löytyi kuin löytyikin!! Mutta... " nyt meni hermot, luovutetaan ja lähetään kotia" Ahaa, näin tehdään. Mutta kuinkas kävikään... liike numero seitsemän: laukkua metsästämässä, seurueen muut jäsenet löysivät laukut ja maksoivat omansa. Asiakas pähkäilee. Päätyy lopulta lähes samanlaiseen kuin josta halusi eroon. Ensimmäinen ostos takana, hienoa! Liike numero kahdeksan: "Hienoja housuja mutta mutta sen hintasiaki, lähetään syömään" Näin toimitaan, mutta mennäänkö syömään roskaruokaa vai mitä...? Kuulemma jotain vain. Selevä, mennään marmaraan. "Mikä tämä tämmönen on?" Hetken kuluttua: "Muuten ihan hyvä mutta liian isot annokset" Kahvia ei ollu valmiina jälkiruuaksi, olis joutunu odottamaan hetken, ei odotettu, käytiin sukulaisilla kahvilla ja kovaa kotia.
Mutta kello lähenee neljää, sauna kutsuu viideltä ja toinen kokkolan reissu odottaa iltasella. Odotellaan mielenkiinnolla mitä kirjoitettavaa siitä keksitään huomenissa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.