IRC-Galleria

Mynt

Mynt

vityn pähä säätänä

Blogi

« Uudemmat -

Ihimisten juhlassaTiistai 16.06.2009 18:36

Maistuipa kyllä taas tuo rovinssirock! Kolmen päivän hauskuus piti sisällään hienoja ihmisiä, rodeoratsastusta sekä rutkasti asiallisia pändejä. Uskomatonta miten kymmenet tuhannet äänekkäät kansalaiset ympärillä ei ala millään tavalla ahistammaan/vituttammaan edes aamurapuloissaan (Lähtöaamu oli kyllä oikiasti tuskaa). Festareilla vaan pää toimii jotenki eri tavalla. Vaa ei nii hyvvää etteikö jotaki huonoaki; kiusana oli paripäiväinen rapula, ja kyllähän nuita suuren suomen asukkaita näkis mielellään uuestaanki...

VappufarssiSunnuntai 03.05.2009 18:37

Taas piti. Jossain päin oulua pitäs olla meikän ajokortti, VIttuSAatana electroni ja kännykän akku. Ei jääny lämpimiä muistoja tästä vapusta. Sielua kylmää ku miettii sitä tasapainotonta heilumista ja örveltämistä pimeässä Oulussa. Jotaki synkkää sielä on tapahtunu, siitä oon varma.

edit: Nyt tuli palanen uskoa ihmisyyteen takas. Joku oli löytäny lompakon paikasta jossa en muista käyneeni.

Yön pitkät tunnitTorstai 09.04.2009 07:32

Joo kyllä se taas siihen malliin kuu-ukko mollottaa taivahalla, että meikämannella jääpi nukkumiset vähemmälle. Sama juttu joka kuukausi näihin aikoihin. Hommat pyörii päässä niinku penikka possujunassa, ja justiinsa ku luulit saanees unen päästä kiinni, nii havahtuu ja pittää taas koittaa uuelleen. Asiaa ei suinkaan paranna se, että huomenna ois tarkotus napsauttaa kännit päälle heti tuossa iltapäivästä soittotoiminnan ohessa. Sitä tietenki sitte oottelee unirytmin ja elämäntapojen ollessa jonki verran jo valamiiksi kysseenalaisia.

Tipaton my assTorstai 22.01.2009 15:57

Joo siis kukahan pallinaama on keksiny alakaa härnäämään tätä meijän kalian_kulutus_yhteis_kuntaa semmosella käsitteellä ku tipaton tammikuu? Siis vaikka samallaillahan ne kaliat sielä kaupan hyllysä nyttenki napottaa ku muinaki kuukausina, nii kyllä moni kattoo nokan vartta pitkin jos sitä sieltä ostaa; "heh jäbä ei sitte kauempaa voinu olla ilman? ;D". Onhan sentään tipaton-vitun-tammikuu. Voishan sitä tiete alakaa todistelemaan jollekki että ei olla näitä viinamäen miehiä, mutta turhaa, aivan turhaa se on. Niinku laulusaki sanotaan. Sehä on muuten huomena perjantai.

vuosisatainen tärviöSunnuntai 16.11.2008 20:00

Joo, se oli taas näitä ns. elämänmakuisia iltoja. Päätettiin vettää Viben kanssa kännit päälle, juua silikasta juomisen ilosta ja humalan hurmiosta. Siltä osin ilta näyttiki lähtevän hyvin käyntiin.

---> Gina. Oma yökerhomme tarjosi taas lauantai-illan ratoksi viinaa rahaa vastaan. Meininki oli samanlainen ku aina ennenki, raikkaan känninen. Join viskin ja suuremmilta ylilyönneiltä vältyttiin. Sitten lähettiinki - tyyppien suostuttelemana - ravintola blues mooniin. Bless & mensoniin.

Bluukkarissa tuntu että voi pojat, ollaampa sitä nyt päissään. Tunnelmallisen ravontolamme savuisessa pimeydessä korviini kulkeutuivat tutut huudahdukset: "kaliaa, kaliaa" sekä "meikä tarjuaa". Sen jäläkeen muistipalapelistä tais pudota jonku näkönen palanen.

Seuraavaksi muistelmani johtavat tilanteeseen, jossa possuttelin blues moonin portsaria kalia käjessä. Ei vissiin antanu ottaa karjalaa kotimatkaevvääksi. Anonyymi käsipari ohjas jämysti meikät pihalle, en nähäny kuka oli kysseinen sankari.

Sitte kuselle keskelle kauppakatua. En tiiä mikä motivoi nauttimaan ko. tyhjenemismuodosta juuri Raahen vilkkaimmin liikennöidyllä väylällä. Poliisi ja mikälie poliisin poika sattu sopivasti paikalle, otti kyytiin ja vei kammarille. Eivät tarjonneet kahaveja vaikka pyysin.

Siitä sitten laittoivat kävelemmään kotia. En joutunu putkaan ku käyttäydyin asiallisesti, totta kai =)
Soitin muutaman marttyyripuhelun siinä kotimatkan aikana tyypeille, näille muille katujen paloletkuille jotka ei tietenkään oo koskaan jääny kiinni kusihommistaan. Oli vähän Aku Ankkamainen fiilis siinä kävellä kahenkympin kusisakko taskusa kotia. Porukat heräs ku laittoin iltamässyjä keittiössä kylymissään. Kerroin sakoista, eivät tykänneet.

Ja nyt on aivan kauhia rapula saatana.

bile-eläin hehsSunnuntai 07.09.2008 06:11

huomenna luvassa semmonen ns. kanuuna. Tai jos ei kanuunaa nii ainaki kauhia henkinen paskuus ja kuihtumus; syvä ja vaikia rapula. täsä kolomatta päivää naukkaamassa tuota kaliaa ja väsyttää vitusti. Vaikia saaha ennää sitä viksua juomafiilinkiä päälle mikä oli perjantaina ja torstaina, sehä nyt on iha itestäänselevyys. eikä sitä nyt tähän aikaan ennää voi saahakkaan muuta ko rokkijuhulilla. joka tappauksesa nukutaan nyt vielä ku ollaan päissään - huomenna ei ehkä tuukkaan yhtä lailla uni kulmaan.

eikö se unikulma yhteen kirjotettuna oo joku saatanan sänkyliike.

Voi vitu hiiri sa...Maanantai 18.08.2008 18:01

Ne kenelle oon tarjonnu viinaa paikallisessa ravintelli-yökerho Blues moonissa perjantaina/lauantaina, nostakoon kätensä ja tulkoon sanomaan. Haluan rahat takasi saatana. 95 euroa illassa ei oo ennää leikin asia.

hulluu kesäläppää jouTiistai 10.06.2008 03:11

leisi sanoo:
http://www.myspace.com/theblacklips tuo ois provinssissa
leisi sanoo:
pitää tutustua näihi kaikkii mitä ei tiiä ku voi olla vitun koviaki
leisi sanoo:
Hurjassa live-maineessa olevan Black Lips-yhtyeen lavaspektaakkeleissa on viime vuosien aikana nähty mm. oksentamista, virtsaamista, alastomuutta, bändin jäsenten keskinäistä suutelua, ilotulitteita - ja jopa kana! Sunnuntai-päivän näytettäväksi jää, mitä bändi on Suomen keikalleen keksinyt!
leisi sanoo:
KANA SAAATANA ON HULL*UI*NTA
leisi sanoo:
orne on suhteellisen kova
Chinpato sanoo:
ää ja sitte vituttas ku ei meniskää
Chinpato sanoo:
KANA :
ddd DD ja jopa kana
leisi sanoo:
jos joillaki on tommonen meno nii eiköhämme käyä kattoon vaikka musa ois mitä
Chinpato sanoo:
oiski sitte kukko siellä lavalla
Chinpato sanoo:
kaikki ois sillai omg eeivvittu oikia kukko
Chinpato sanoo:
ja pyörtyilis
leisi sanoo:
kaikki kuolis ja kukko muniski nii se paljastus kanaksi ja koko bändi buuattas pihalle ku VANHA VITSI

mudisPerjantai 23.05.2008 02:45

Ville. sanoo:
returning to heh

chinpato sanoo:
:D

chinpato sanoo:
the same old heh again

chinpato sanoo:
näitä sais kaikkia hyviä


chinpato sanoo:
vähän niinku se pussypysäkki

chinpato sanoo:
heh remains the same

chinpato sanoo:
kuulikko paskanaama

chinpato sanoo:
hauskaa läppää heitän

Ville. sanoo:
:D

Ville. sanoo:
kuulen

Ville. sanoo:
saatana

Ville. sanoo:
keikkapussy

Ville. sanoo:
Oho mitä kamalaa pornoa tullee jimiltä

Ville. sanoo:
1!!!!!!!!!!!!!1

chinpato sanoo:
seksiä näytellään hävyttömästi eikä mitään peitellä

Ville. sanoo:
nii

Ville. sanoo:
kattoin kerran pornua

Ville. sanoo:
niin arvaa mitä

Ville. sanoo:
yhellä muijalla näky heh

sunday of our livesMaanantai 12.05.2008 02:24

Kyllä se on taas näin. Sunnuntaina on olo ku ois syksyn viimeinen lehti puussa. Sielua hyytää, lompakko ammottaa tyhyjänä ja näyttää karun tottuuen. Perjantaina se on eri homma. Lauantaina usseinmiten lähetään uuteen nousuun hyvän rapula-aamun jäläkeen. Sitte on yks sikiästi nukuttu yö välissä, minkä jäläkeen kone lentää välittömästi siihen elämän turbulenssiin. No kait sitä pitäs olla tyytyväinen siihen aamuun asti ku ois juonu oman päänsä ja muun irtaimiston.
« Uudemmat -