IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

WAVE GOTIK TREFFEN 2014!Keskiviikko 14.05.2014 16:54

Heaven is a place on earth! <3 !

[Ei aihetta]Torstai 31.10.2013 17:37

HIMOS JYSÄRIIIIIII !!!!Keskiviikko 03.07.2013 19:26Himos Jysäriin viikonloppuna bailaamaan ysärihittien tahtiin kaksi päivää! Tästä jos selviän hengissä niin..

Ei jumalauta, ei helvetti! :DD

Jos näette mut, niin saa tulla nykimään hihasta ja heittämään läppää :)

BRACE YOURSELF, JYSÄRI IS COMING!

13 päivääPerjantai 11.05.2012 14:17

Se on kuulkas sellainen juttu, että alle kaksi viikkoa enää ja Auf Wiedersehen Finnland! Vuoden kohokohta on taas käsillä ja matkalaukku on jo kaivettu esiin. Osa asuista on jo mietitty, matkat ostettu, hostelli varattu ja festarilippujen pitäisi tipahtaa pian postiluukusta. Eli torstaina 24.5 otan lennon kohti Berliiniä ja sieltä junan kohti Leipzigia. Tiedossa on monta päivää armotonta bilettämistä maailman suurimmilla goottifestareilla.

WAVE GOTIK TREFFEN 2012!
Here I come!

Tahdon takaisin <3Torstai 16.06.2011 03:27

Löysinpä itseni youtubesta. Kohta 1.16 selittämässä kavereille jotain selkeästi hyvin tärkeää. Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi kunpa oisit saanut olla mukana!

Dolly 2 vuotta!Keskiviikko 04.05.2011 19:27

Hyvää syntymäpäivää Dolly!


Äitin pikkupupu on jo 2-vuotias ja vauhtia sen kun riittää <3 Toivottavasti edessä on vielä monta yhteistä vuotta.
Iltapäivälehdet tiesivät tänään kertoa Suomessa olevan eniten sinkkunaisia verrattuna muihin EU-maihin. Syiden arveltiin löytyvän naisten koulutustasosta, joka on mahdollistanut hyvän työpaikan ja näin ollen myös paremman tulotason. Nainen ei ole enää riippuvainen kumppanistaan taloudellisesti. Sinkkuudesta on tullut myös sosiaalisesti hyväksyttävää, yhden yön jutut eivät ole enää tabu, jotkut jopa kadehtivat joidenkin sinkkujen villiä seksielämää ja huoletonta elämäntyyliä. Onhan siinä tietysti puolensa kun ei tarvitse suunnitella menojaan kumppanin mukaan, eikä kirkuvia lapsia ole jaloissa huutamassa kauppareissulla.

Pohdin omaa lähipiiriäni, johon kuuluu paljon sinkkunaisia - toki myös miehiä. Näistä naisista suurin osa ei haluaisi olla sinkkuja, mutta ovat sitä kuitenkin. Kyse ei ole siitä, etteikö heillä olisi ottajia - niitä todellakin olisi. Nämä naispuoliset sinkkukaverini ovat kauniita tai vähintäänkin nättejä, päässä liikkuu muutakin kuin silmät, kouluja on käyty tai käydään parhaillaan, löytyy kunnianhimoa ja harrastuksia. Näiden naisten sosiaalisissa taidoissakaan ei ole moitittavaa, eivätkä he itke yksin kotona nyyhkyleffaa katsoen rakkauden perään. Heidän kanssaan käydään kahvilla, syömässä, leffassa, klubeilla, keikoilla jne. Ei, he eivät siis ole jääneet kotiin odottamaan, että prinssi saapuisi yllättäen oven taakse ruusupuskan kanssa, eivätkä ole epätoivoisia luusereita, jotka ottaisivat kenet tahansa niljakkeen rinnallensa. Mutta miksi he ja niin monet muut hyvät naiset ovat yksin?

Koska hyvät miehet ovat kuolleet nähtävästi sukupuuttoon, mikäli lähipiirini kokemuksia on uskominen. Monet naisista ovat saaneet tuntea petetyksi tulemisen tuskan tai joutuneet kilpailemaan miehen huomiosta kaljahanojen kanssa. Eikä ole tavatonta sekään, että niiden kaljahanojen jälkeen on tultu kotiin laitamyötäisessä ja alettu heilutella nyrkkiä. Tokihan nainen oikeasti vain kaatui portaissa tai käveli vahingossa ovenkarmia päin. Joidenkin mielestä nainen kuuluu edelleen nyrkin ja hellan väliin - kirjaimellisesti. Onko siis ihme, että näiden naisten usko rakkauteen ja miehiin on rapistunut, kuten Tuksun ulkonäkö?

Sinkkunainen saa sinkkumiestä useammin kuulla myös olevansa nirso, kun ei jokainen vastaantuleva kaksilahkeinen ole potentiaalinen poikaystäväehdokas. Pussi päähän ja menoksi? Ehkä ei sittenkään. Pitäisikö kauniin, menestyvän ja koulutetun sinkkunaisen todellakin ottaa elätettäväkseen kuka tahansa alkoholisoitunut, työtä kaihtava ja matalalla aivokapasiteetilla varustettu suohirviö? Ei todellakaan. Kyllä jokaisen naisen ja miehenkin pitäisi tuntea oma arvonsa. On asioita mistä voi tinkiä suhteessa ja asioita, joista ei tingitä mistään hinnasta. Tutkimusten mukaan naisille tärkeimpiä asioita kumppania etsittäessä tuntuvat olevan vuodesta toiseen luotettavuus, turvallisuus ja rehellisyys. Tämä tiedoksi vain niille miehille, jotka itkevät naisten haluavan Mister Finlandin tasoisen uroksen. Lähipiirissäni tuon näköiset miehet eivät muuten saaneet kannatusta. Toki siistit vaatteet ja hyvä hygienia ovat aina käyntikortteja treffeille mentäessä. Jos ei kestä treffikumppania katsella, mutta entä jos sitä ei kestä edes haistella. Toisaalta ei ole olemassa rumia miehiä, on vain olemassa liian vähän alkoholia. Vai miten se sanonta menikään?

Ovatko vahvat ja itsenäiset naiset sitten joillekin miehille uhka ja oikea punainen vaate? Pitäisikö miehen aina olla perheen pää ja se, joka tuo leivän pöytään ja leivän päälle muutakin kuin ylähuulen? Ajat ovat muuttuneet ja nykyään se voi olla myös nainen, joka leivän lisäksi tuo pöytään kaviaarit ja shampanjat. Onko sillä väliä kumpi tienaa enemmän, jos suhde on tasapainoinen ja onnellinen? Eihän kumppanin menestys ole itseltä pois, eikö suhteessa pitäisi pystyä olemaan onnellinen toisen puolesta? Mikä meni kasvatuksessa vikaan, kun monet miehet tuntuvat todellakin olevan täysin kunnianhimonsa kadottaneita vässyköitä, jotka pyörivät äidin helmoissa vielä lähemmäs kolmekymppisinä. Sitten trollataan internetissä päivät pitkät ja itketään, kun naisia ei kiinnosta. Miten olisi pieni vilkaisu peiliin ja herätys todellisuuteen? Ehkä nämä tohvelisankarit kuitenkin saapuvat ritallisesti naisen luokse pappa betalar -autollaan. Kuka tietää?

Mitä enemmän kuuntelen sinkkuystävieni juttuja, sitä vakuuttuneempi olen, että 2000-luku on kääntänyt perinteiset sukupuoliroolit päälaelleen. Osa naisista on jopa sairastunut vahvuuteensa itsenäisenä naisena noustessaan barrikaadeille julistamaan sinkkuelämän ihanuutta, mutta kipittänyt aamuyön pikkutunteina baarista kotiin halaamaan tyynyä itkien itsensä uneen, koska taaskaan ei prinssiä paikallisesta yökerhosta löytynyt. Mutta hei, ei se ole häpeä olla vanha piika, vai onko sittenkin? Miehet jaksavat valittaa, että ei Pertti perusmies enää riitä vaan naiset vaativat mahdottomia. Niin kuulimmehan jo pikkutyttöinä näistä täydellisistä prinsseistä, jotka pystyivät herättämään suudelmallaan jopa sata vuotta uinuneen prinsessan. Kuka nyt haluaisi taviksen, kun voisi saada prinssin ja puoli valtakuntaa...tai ainakin kivan kaksion betonikuutioiden täyttämästä lähiöstä?

Oli syy mikä tahansa, hyvät miehet tuntuvat olevan katoava luonnonvara, joka tulee kuolemaan lähivuosina sukupuuttoon. Mikä siis avuksi sinkkunaisille? Lesbokommuuni saattaa olla tulevaisuuden asumismuoto ja spermapankki täyttää miehen mentävän tyhjiön. Eläköön vapaus, sinkkuus ja tasa-arvo. Ronkelit runkkaa ja rumat seurustelee, vai miten se nyt menikään?

Siviilisäädystä riippumatta kaikille kauniimman sukupuolen edustajille hyvää naistenpäivää!

(Tämä teksti on kirjoitettu kärjistetysti, ironisesti, mutta pilke silmäkulmassa ja siinä on käytetty häpeilemättömästi hyväksi stereotypioita. Kirjoituksen ei ole tarkoitus loukata, eikä aiheuttaa palkokasvien ilmestymistä hengityselimiin.)

Lähtölaskenta WGT:henLauantai 05.03.2011 02:48

Sinne lähti sitten tilaukseen Wave Gotik Treffenin festarilippu (4 päivää). Kyllähän tuohon iloon meni 80e, mutta se on kaiken sen arvoista.

Lennot ja hostellin varasin jo tammikuussa ja molemmat on myös maksettu. Lähetin hostelliin vielä sähköpostia ja varmistin, että olivat vastaanottaneet maksuni. Kaikki on siis nyt hoidettu, kunhan vielä posteljooni kiikuttaa liput postiluukkuuni.

Nyt sitten vain odotan kuin kuuta nousevaa, että koittaa kesäkuun 9. päivä ja pääsen taas pois Suomesta. Voi sitä onnea. Täytyy selkeästi hankkia aamukampa.

Kaivoin laatikostani esiin Leipzigin kartan ja olen suunnitellut jo asukokonaisuuksia festareille. Ai minäkö innoissaan? Ehen toki. On jo ikävä sitä tunnelmaa, ihmisiä, musiikkia ja halpaa alkoholia :D Se on parhautta. Maailmassa ei yksinkertaisesti ole mitään parempaa <3

Ja vanhan radiomainoksen sanoin: Saksa on überhauska maa!

<3Maanantai 14.02.2011 13:53

"Ystävä on iältään vanha, tai sitten nuori. Luonteeltaan vakaa, tai tulivuori.
Väliä ei sillä miltä hän näyttää, täysin harmaa, tai värejä käyttää.
Kooltaan pieni, tai XXL:llä, vaan aitoa kultaa on sydän hällä."

Ihanaa ystävänpäivää mussukat! :)

Synttärisankari!Perjantai 04.02.2011 12:13

Taas sitä olisi vuoden vanhempi ja toivottavasti edes vähän viisaampi. Kaikesta huolimatta tänään juhlitaan aamusta myöhään yöhön :)
Nyt kuitenkin aamukahvit, sitten kampajaalle ja sen jälkeen suorittamaan Alkon tyhjennys.Riemukasta viikonloppua kaikille! Hyvää syntymäpäivää minä ja Alice Cooper \o/
« Uudemmat -