IRC-Galleria

Tästä en etukäteen liikaa huudellut, koska spoilaaminen on tylsää, mutta öinen päähänpistoni "hei, voisinpa osallistua cosplay-deitin shounen-ai -kierrokselle kysyjäksi" osoittautui varsin hyväksi valinnaksi, koska mulla oli ihan mielettömän hauskaa deitissä, ja niiden kysymysten kehitteleminen oli viihdyttävää myös. Vaikutti siltä, että yleisökin viihtyi, mulla ainakin fiilis oli katossa jo L:n tunnarin soidessa :)
Koska lavalla luonnollisesti piti olla IC, en voinut liikaa naureskella, mutta onneksi yleisön sekaan päädyttyäni pääsin katsomaan kierroksia, joihin en itse osallistunut, ja sain itsekseni kikattaa nurkassa. Voi sinä Millenium Earl, olit ihana :D Ja Melloni tietysti myös.

Koska oon vaahdonnut jo Anikissa (nimimerkil Mytho) ja deviantARTis (nimimerkil bangbi), pidän tän vähän lyhyempänä.
Joka tapauksessa, mielettömän hyvä coni, jäi todella positiivinen fiilis. Joskin vähän haikea siitä johtuen, etten tiedä cossaanko enää L:ää, tai jos cossaankin, niin sitä saakin odottaa kauan.

Kiitokset kaikille jotka tunnistitte ja tulitte moikkaamaan / seuraksi pidemmäksikin aikaa, oli hauskaa! Taidekujan tytöt myös, teidän seuras oli mahtavaa, lievitti mun ikäkriisii kun luultiin paljon nuoremmaksi kuin mitä olenkaan :D
Kuvaajille ja halaajillekin kuuluu kiitokset, toivottavasti kuvista tuli hyviä eikä mulla ole sepalus auki ihan kaikissa...

Paras coni ikinä, nyt väsyttää, lihaksia särkee ja on nälkä. Saisinpa sen hääkakun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.