IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.12.2007 13:30

Kiitti "bileist" eilen joskus toiste uudestaan.. :)

VITTU! (huom pienissä)Lauantai 29.12.2007 04:59

Whupii life rules! ää wrong it doesn't!!! satun kaveri ja timppa oli panees vittu MUN! huoneessa mun vitun "bileissä" oli erittäin kiva kiitos kaikesta! kitos niin vitusti! ÄÄÄ! VITTU! ja laurakin oli kotona eikä tullut edes seuraksi :(.. VITTU! perseestä..


yhyy angst il go now and cut my wrist's open! (ja vaihdan lakanat!)

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2007 14:59

<J_O_H_N> ei vittu niilo ei ei eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeii! ei ei ei ei mitä menit tekemää SO LAST SEASON!


Hajosin :D

[Ei aihetta]Perjantai 21.12.2007 02:07

N|ba says:
masensi juuri itseäni.. oon masokisti!

WHOU!Sunnuntai 16.12.2007 15:47

Whou! Helmi viikon loppu, mentiin nikken, veikon, timpan ja jönssin kanssa pe keittoon aloteltiin timpalla ja soiteltiin ihmisiä jos ois mestaa tierossa ja mä sain (vihdoin) satun kiinni ja niilä oli kastussa jotkut pippalot. Nooooh sinne ei kuulemma päässy kun ne ei tunne ketään ja sieltä kuulemma useat tunsi mut joten koitin taivutella, sain puhuttua kämpän omistajalle ja se sitten ilmotti että kyllä sinne voi tulla.. sinne siis ja hauskaa oli!! loppu ilta khyl vähän masensi tiettyjen asioiden takia mutta ei siitä sen enempää (enkä saanu pussi pysäkkiä rikki :( ) Noooh satun ja lauran kanssa sovittiin että mennään LA uudestaan johonkin ja ixulla piti olla pileet joita ei sitten ollukkaan.. nooh illalla nähtiin laura ja satu kaupungilla.. Noh satu ja laura tarvi keittoa ja etittiin siinä sitten hakijaa eikä oikeen löytyny ja sitten PAPEE! Pelasti illan jaksamalla pötköllä keskustaan päin ja hakea juotavaa tytöille (kiitos pape :) njooh.. sitten mentiin satun siskon kämpälle kun satu sano että se lähtee illaks johonkin, noh se tulikin noin tunnin päästä takasin :D:D.. Nooh satu tiesi pileet paattisilla joten lähettiin sinne! nooh sielläpäs olikin paljon tuttuja peltolasta :D (peltola rocks!) sieltä piti sit lähteä ennen kahta toista mutta ei se mitään :)


Kiitos ihanasta viikonlopusta kaikille :)

ÄÄÄ!Keskiviikko 12.12.2007 17:50

ÄÄÄÄ! ESV:lle on tullut hachirokuja!

w00t!Keskiviikko 12.12.2007 17:26

...jiiTiistai 04.12.2007 19:57

Jee tai no ei niin jee, mutta sain tänään tikit pois ja ihan siisti arpi khyl.. vieläkin kaamea olo oksettaa koko ajan :(

Vittu..Sunnuntai 02.12.2007 02:23

.. Tää kärsimys ei lopu ikinä! Nyt on tullu jotain allergisia reaktioita lääkkeistä (ilmeisesti panadol) jalat täynnä punaisia läiskiä! Helvetti!!

My Super Fucking Worst Seventiin!

Jahas..Keskiviikko 28.11.2007 22:35

Heips, Tiistaina tuli kirjattua itteni sisään tyksin EA polille suurien maha kipujen vuoksi joiden takia ramppasin jo MA lääkärissä testeissä.. Tyksissä sitten tulivat parin tunnin sisään päätökseen että umpisuoli on tulehtunut ja pitää leikata, noh tökkäsivät mut tiputukseen antoivat ihanaa kipu lääkettä suoraan haukkaan (tahtoo lisää!) ja pääsin sitten heti seuraavana operointi pyödälle. Sit ne vei mut saliin josta muista kivan hoitsun joka neuvos hommelit ja näin ja sitten törkkäs hiukeen määrän kipulääkettä suoraan suoneen (taivas!) ja sen jälkeen sano että mua alkaa väsyttää ja sammuin siihen paikkaan.. Seuraavaksi Muistan heränneeni heräämöstä aika aineissa ja nukahdin taas. Heräilin yön aikanan useasti ja melkein joka kerta hoitsu isku kipu lääkettä ruiskulla käteen :P, Nooh aamulla heräsin kunnolla olin 4 papparaisen kanssa samassa huoneessa ja mahassa 10-15cm leikkaus haava tikeillä hyöstettynä ja erittäin kipeä!

Pääsin tänään jo kotiin, ja särkylääkkeiden voimalla mennään ja kyllä se särkee.. Mut eipähän enää toiste nyt vaan 2 viikkoa kitumista kotona :(.. have fun stay healthy!