IRC-Galleria

NCTRNL

NCTRNL

I'll slother you if you creep me without a comment!

Selaa blogimerkintöjä

NAAAAA! Vittu... Muistot <3Maanantai 01.03.2010 18:39

"Edellisessä viimeisessä kirjoituksessa ennen seuraavaa mies kirjoitti kissastaan, Pippurista, joka tuli perheeseen, kun parhaan ystäväperheen allergiaoireet vaativat pikaisia toimia ja vastasyntynyt karvapallo uutta kotia.
Uudessa kodissa harmaaturkkinen viirusilmä kasvoi nuoreksi naiseksi. Tuli tiineeksi. Synnytti viisi pentua ja hoiti ne emon hellyydellä luovutuskuntoon itseään säästämättä.
Katsoi välillä isäntäänsä kuin hakien ymmärrystä. Sai sitä. Pääsi sitten pentujen luovutuksen jälkeen ulkötöihin, kantoi päästäisiä ja hiiriä terassille, oli ylpeä tekemisistään, koska tiesi, että oli onnistunut.

Lehdessä julkaistussa kolumnissa mies kirjoitti viikko ennen siirtymistään uuteen lehteen, että Pippuri joutui auton töytäisemäksi Elisenvaaran koulun mäessä. Keskellä ajotietä.
Siitä se raahautui takaraajat halvaantuneena kymmeniä metreja suojaan uusilta autoilta ja vaaroilta läheiseen puskaan piiloon pahalta maailmalta.
Siellä, ojan pohjalla, pensaiden suojissa mies kääri halvaantuneen ja pelokkaan kissan huopaan, soitti kotiin ja kertoi vievänsä kissan eläinlääkärille.
Parin tunnin päästä mies palasi kotiin. "Kissa on lähtenyt Amerikkaan tapaamaan serkkuja", mies kertoi lapsille, vaikka todellisuudessa Pippuri oli kaivettu puolen metrin syvyteen samalle alueelle kuin kaikki perheen muutkin edesmenneet kissat."

Iskän vimpast pääkirjotuksest... Luin vast nyt...! SATAN666666666666... ;________ ;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.