IRC-Galleria

Siis voiko mitään muuta sanoa, kuin Hannan Tuomaksen mukaan: IIIIIIKS! Oltiin Hannan kans kattomassa Eliittikisoja Ratinassa. Viimesen tunnin ajan kuuntelin vieressäni istuvan neiti-ihmisen (heh heh ;-) ) mietintää siitä, joko kello voisi olla sen verran, että pääsisi kotiin skypettämään sen niin elämääkin ihanamman Tuomaksen kanssa. Näin kotoisammin sanokaamme häntä iiiks-tuomakseksi. Tiukat pakarat oli kuvattu ja kumpaakin alkoi jo pikku hiljaa väsyttämään Tampereen kylmenevässä kesäillassa. Sitten tämä laitan-hiukseni-auki-ne-lämmittävät-Hanna teki jotain, mitä katuu vielä pitkään. "Hei, joku jakaa tuolla nimmareita". Hannan kuuluisat viimeiset sanat, ennenkuin juostiin ja lujaa. Jopa Pöyhösen revähtäneet potkatkin jäivät kakkosiksi siinä sadan metrin kamppailussa, jossa muutama este ja aitakin ylitettiin. Hanna sitkutteli perässä. Siinä se sitten oli edessäni: Yli 190 senttiä tiukkaa lihaa, kunnon potkat ja kaikki. Varovasti hivuttauduin hänen viereensä: "Moi. Voitko sä tulla mun kanssa samaan kuvaan?" Ja loppu on legendaa.

Mut pääasia, ettei se Mertaranta jäänyt autoni alle siellä parkkiksella...

PS. Katsomossa kuultua: "Äiti äiti, toi Markus Pöyhönenhän oli siinä tanssikilpailussa. Saako se sit osallistua mihin kilpailuun haluaa?"

PS2. Hanna-kulta. Ne kirittäjät eli siis jänikset jättäytyy pois, ei niitä oikeesti sureta se, et ne ei voita. Ne saattaa olla tosi huonoja loppukirissä. Mutta kysymys kuuluu: Kuka olikaan se Matti Mononen vai oliko se sittenkin Valentin Kononen ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.