IRC-Galleria

Marjastajat iskee jälleen.. Torstai 19.06.2008 00:34

Superstereon turnauksessa jota käydään joka keskiviikko n. 18.30 alkaen paratiisisaaren koriskentällä (tropiclandian beachvolley kentän vieressä sijaitsevallla koriskentällä..

Ennakkosuosikkeihin kuuluvan Marjastajat joukkueen voittoputki sai tänään jatkoa kun se voitti hiukan nihkeiden esitysten jälkeen kaikki 4 matsiaan..

Marjastajien voittokulku on edennyt niinkin pirkälle kuin 7-0. Tänään marjastajat sai hyvää vastusta muun muassa sarjan ainoalta nais joukkueelta jonka nimeä en muista "anteeksi siitä" ja orange virukselta joka kiipesi 3 pisteen päähän kuten naisetkin..

Marjastajat pelasi tänään kokoonpanolla Tatu "eighty" Lehtinen joka näytti meille hieman 80 luvun kovaa koris osaamistaan mm. Hyvillä kaukoheitoilla ja mahtavilla hämyillä. sitten Andrei "bäri" Barychev joka tuurasi hieman tahmean alun jälkeen dima "D" Doubitskiä selvästi Dominoiden levypallo peliä mielensä mukaan ja muutenkaan ei antanut mahdollisuuksia korin alla.. pitää myös huomioida hyvä puolustuspään levarit blokit.. Ilman bäriä olisi moni levypallo ja dippi mennyt hukkaan meiltä..
Viimeiseksi Nils " Nilokki,Nilo" Rosendahl joka pisti myös Tunnetusti "PARIN" ässän jälkeen loisto passeja omilleen, jonka jälkeen omilla oli helppo tehtävä pistää pallp haaviin. Hän myös pisti parilla hienolla veivillä, kikalla vastustajan hämmentyneeksi jos oivallinen esimerkki oli viimeisessä ottelussa ORANKEJA vastaan :) kun pistin orange viruksen tähtipelaaja aivan hämmennyksiin hienolla hämyllä josta sai raikuvat suosionosoitukset yleisöltä... Mutta alun tahmailun jälkeen kun suksi ei luistanut, jonka jälkeen pistettiin hieman "LIUKUVOIDETTA" niin johan rupes suksi luistamaan, joukkuehenkikin saatiin kasaan ja heitotkin upposivat kuin kusi lumeen konsanaan..

Tässä pieni raportti "faneille" HEH" ja muille kansalaisille

Lisää pelailua ensi keskiviikkona noin kello 18.30 eteenpäin.. toivoo teidän NILO..







( JOO OLI HIEMAN TYLSÄÄ ei tarvi siitä kommentoida)




VAkituiset pelaajat ( pekka "spege, peku" Jurvanen joka oli töissä tänään ja Dima jonka mainitsin joka on lomalla ottamassa aurinkoa ja bongaamassa kissoja sekä tatu ja nilo..)




siinä sulle peku maininta..




se nais joukkue oli DREAM TEAM!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.