IRC-Galleria

Vieras sytytti "noitarovion" kerrostaloasunnossa
30.6.2008 11:53

Turkulaismies sytytti nuotion kaverinsa kodissa estääkseen mielikuvitusolentojen hyökkäyksen taloon.

25-vuotias turkulaismies kasasi sunnuntai-iltana puoli yhdentoista aikaan noitarovioksi kutsumansa nuotion lakanoista, vaatteista ja tuulilasin pesunesteestä. Mies sytytti tulen Piiparinpolulla sijaitsevan asunnon ulko-oven sisäpuolelle.

- Asunnossa oli tämä 25-vuotias vieras sekä asunnon haltija. Sytyttäjä on kertonut nähneensä PIKKU-UKKOJA!, joiden hyökkäyksen estääkseen hän on sytyttänyt tämän rovion. Molemmat miehet olivat nauttineet alkoholia, kertoo ylikonstaapeli Markku Autio.

Tulen sytyttäjä tajusi kuitenkin lopulta, että nuotiosta on enemmän haittaa kuin hyötyä. Hän soitti itse hätänumeroon ja teki palosta ilmoituksen.

- Kaverukset eivät päässeet enää siinä vaiheessa itse ulos asunnosta, koska nuotio oli oven edessä. Lieskat löivät ja asunnossa oli paljon savua.

Paikalle saapunut palokunta joutui rikkomaan asunnon oven moottorisahalla. Ylikonstaapeli Aution mukaan palo ei ehtinyt levitä talon rakenteisiin, joten teosta selvittiin melko vähillä vahingoilla.

Asunnossa olleet miehet kuljetettiin sairaalaan tarkastukseen ja sieltä palon sytyttänyt mies siirrettiin poliisin hoiviin.

tällästä!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.