IRC-Galleria

Ei näinKeskiviikko 28.06.2006 21:28

Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, se tuli taasen todistettua.
Päätin kävästä suht lähellä sijaitsevassa Prismassa kaupassa, siellä on halvempi jauheliha. Noh, menin sinne ja keräilen jauhelihat ja muut ostokset ja suuntasin kassalle. Siellä sitten aloin penkomaan lompakkoa siinä toivossa että uskollinen Electronini olisi siellä, mutta arvatkaapa oliko se siellä vai kotona eteisen pöydällä? No siellä saatanan pöydällä tietysti. Noh, minä sitten kilttinä poikana vein ostokset takas hyllyyn (onneks en ehtiny kassalla siihen asti että ois pitäny maksaa, tavarat oli vasta hihnalla, ois hävettäny ihan vähäsen jos siinä kassaneidin edessä vasta olisin asian huomannu) ja lähdin polkemaan kotiin.
Olin päättänyt että haluan sen lihamössön just sieltä Prismasta, joten ei muuta ku uus yritys joka sit lopulta tuotti tulosta.
On muuten harvinaisen vittumaista polkee eestaas paskalla pyörällä jonka vaihteet ei kurituksesta huolimatta/siitä johtuen toimi tommosessa hiostavassa kelissä.
Hiusten värjäyksellä on PAKKO olla jotain tekemistä asian kanssa, en mä ennen (ihan) näin tyhjäpäinen ollu. Onneks juurikasvu näkyy jo, eli toivoa on vielä.

(on mullakin helppo elämä kun tämmösestä pitää valittaa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.