IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 20.12.2008 14:03

hajoan. ilmanen viina on kirous. oli kiva mennä baariin lompakossa 2e. ja ku tulin kotiin, siel oli 95e. erittäin mielenkiintoista, jollain on ollu joulumieltä :D joskus näinki päin eikä sillee et aamulla huomaa et "V mikä krapula ja kaikki rahatkin meni". nyt voi vaan todeta et vit mikä krapula mut siit sentään maksettiin :D jokseenka ei tunnu niin pahalta.

Kävin Kaisan kanssa eilen Länsikeskuksessa shoppailemas vikoja joululahjoja. Juoksin pysäkille ku meinasin myöhästyä bussista. Tarkistimpa siinä sitten et on vetskari kiinni ku kiireessä sen aina unohdan. sehän saatana levis koko höskä. ja bussi tuli just. ei hakaneulan hakaneulaa, ihan väärän värisiä vaatteita alla ja sillee.. näytin varmaan hyvältä ku taiteiltiin siinä molempien kaulahuivit mun vyötärölle, tosi muotitietoisen näköistä oli :D

ja aamulla pesin hiukset vahingossa suihkugeelillä joka ei "välttämättä" sovellu hiusten pesuun. taisin olla vielä kännissä tai sit tää mun dementia vaan pahenee kokoajan. eilen soi´tin pankkiin ku olin hukannu verkkotunnukseni. jättäny varmaan kirjastoon ku kävin siellä ja pankki sit lukitsi ne. ja jonku 10minsan päästä soitto uudestaan et viitsittekö avata ne, tunnukset oli kirjahyllyn päällä. äänestä kuuli et se muija ihmetteli selkeesti et outo tyyppi ku aloin siinä viel manaa itteeni ku mul on dementia ja oon tällänen lahopää.

ei mee ihan putkeen. sitä päivää tässä odotellessa ku unohdan koirat johonki kaupan eteen puuhun kiinni tai jotain.. kotona vois sit ihmetellä et mitä outoa tässä paikassa nyt on ku on ihmeen hiljasta. miettii sitä hetken ja käy tupakalla, sit luovuttaa ku ei millään saa päähän mikä se "outo" juttu nyt vois olla..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.