IRC-Galleria

Sunnuntain tervehdys!!Sunnuntai 26.01.2014 21:53

Taas tämä viikonloppu meni mukavasti ohi. En vaan voi ymmärtää kuinka voi varsinkin sunnuntait mennä nopeasti. Ja jos voi sanoa,et niin meni tuo mennyt mennyt viikko kyllä aika nopeasti. Useasti tahtoo kyllä viikko mennä joko hitaasti tai vielä nopeasti mennä. :) :)

Kun hiitaudesta tuli mainittua,niin yleensä minulla on tammikuut mennä aika hitaasti. Mutta tänä vuonna on kyllä mennyt tämä kuukausi nopeasti. Ja tuossa tämän viimeistä viikkoa tässä sitten ens viikolla käynnistetään. Se on sitten ens lauantaina helmikuun ensimmäinen päivä. :) :)

Mennestä viikolopusta sen verran,niin se meni mukavasti lenkkeilemällä, rentoutumalla ja kyllä siinä tuli ladattua akkuja uutta viikkoa varten. Hyvä puoli oli siinä,että viikonloppuna tuo sää lauhtui sen verran pääsi ulkoilemaan ja samalla lenkkeilemään. Koska sen verran tässä on ollut kovia pakkasia,ettei ole oikein voinut ulos mennä. :) :)

Jotenkin semmoinen tunne on ens viikolla jälleen pakkaset kiristyy tai sitten ei. Mutta sen näkee ens viikolla mihinkä suuntaan säät on menossa. Mutta ei tässä muuta tällä kerralla. Lähden tästä ajamaan pitkän parran pois. :) :)

Terveisin

Nalle

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.