IRC-Galleria

Kello kohta 21.10, lasketaan siinä jo kassoja kun luultiin että saatiin viimeiset asiakkaat ulos. EIKÖS sieltä jostain piilosta sitten vielä rullaile kärryjensä kanssa joku saakelin akka. Ystävällisesti sitten huomautamme jos Rouva hyvä voisi tulla jo kassalle kun kello on jo paljon yli yhdeksikön. "Juu pieni hetki". Menee pieni hetki. Käyn katsomassa. No eikös tää oo sitten jääny testaileen ale-meikki laarille meikkivoiteita. Levittelee niitä käteensä kaikessa rauhassa ja testailee miltä näyttää valossa...Voi jessus. Huomautetaan uudestaan. "Joojoo ihan just". Kassalle ku se pääsi, ei pahoittele yhtään tai ihmettele kelloa. Selkeesti niin pelkkää ilkeyttään vetelehti. Sitten se meinaa vielä jäädä paketoimaan jotain peräpöydälle, mutta sitten onneks työkaveri uskals vähän korottaa ääntään x) Hipoo kyllä törkeyden huippua. Pelkkää vittuilua.

Vartin yli työajan meni eikä siitä saa edes palkkaa. thnx. Ja puoli tuntia myöhemmin kotona mitä olisi voinut olla jos olisin päässyt ajoissa.

Älkää sit perkele ikinä tulko kauppaan viimeisillä minuuteilla muutakun juosten purkin maitoa ostamaan tai voitte tuntea kassatädin pahan silmän selässänne. Lisäksi voitte olla varmoja mikä vittuuntunut läpätys alkaa heti kun poistutte kaupasta vaikka kuinka ystävällistä esitän kassalla ^_^


Niijoo meinas unohtuu.

Piti vielä tilittää näistä puhelimeen puhuvista puupäistä. Hyvä jos just sieltä läpätyksen seasta pystyy tervehtimään. (Tahallani aina tervehdin kovaan ääneen, niin että siellä langan toisessa päässäkin oleva kuulee). Sit yritetään yhellä kädellä kplata sitä lompakkoo. Sit annetaan raha mulle nopeesti. Lyön sen kassan. "Ainii mul oli tää boonuskortti" (Vittu -.-) No otan sen ja annan vaihtorahat. Käännyn malkeloimaan korttia. No eikös tää AAsiasiakas lähde sit pois kaupasta edelleen pälpättäen luuriinsa. Ystävällisesti huudan perään, no ei se mitään kuule. Lähden perään. Pitkälle ulos asti pitää seurata. "Anteeksi teidän kortti jäi kun seliseli ja ette saanut nyt bonuksia." "Aijaa no ei sil oo niin väliä".


VOI ***** -___________-


Tää helpotti: http://www.aasiakas.net/index.php/2008/sita-saa-mita-tilaa/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.