IRC-Galleria

Nancyn

Nancyn

Kuulitko, huominen on kusetusta.

Uusimmat blogimerkinnät

-Maanantai 13.09.2010 20:41

http://www.sinisworld.blogspot.com/
pientä päivitystä blogissa!:)

-Tiistai 29.06.2010 01:09

http://www.sinisworld.blogspot.com/
VIHHHHDOINKIN sain aikaseks alottaa oman blogini! Joten, siinä, olkaa hyvät! :D Se on ainakin vielä kovin yksinkertanen, koska oon vasta alottelija eli suoraan sanottuna en osaa mitään. :D Mutta joo, eiköhän se siitä.

Miettikääs sitä!Torstai 18.02.2010 20:23

Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai Pantene ProV, huuhtelemme äkkiä tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua toisellekin olennolle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmeaa ainetta pois: ensinnäkin kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toiseksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.
Mainokset kertovat meille jatkuvasti, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta nimeltä Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairya!
Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuista, kaneista, koirista, kissoista ja muista koe-eläimistä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme. Tosin silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.
Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläinkoemenetelmistä kielletään.
Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä. Tämän vuoksi edellämainittuja merkkejä kannattaa suosia.
Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.
Muistakaa: joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, jokainen Pantenen hiustenhoitoaine, kaikki Palmoliven käsisaippuat tai L'oréalin meikkivoiteet ovat turhien ja julmien eläinkokeiden rahoittamista. Jos ostatte eläinkokeita hyväksyvien yrityksen tuotteita, hyväksytte vapaaehtoisesti julmien eläinkokeiden käytön. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testausmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään hirveää julmuutta.

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.12.2009 01:29

We are getting stronger.

[Ei aihetta]Lauantai 24.05.2008 03:12

Kuka tahtoisi viettää kanssani loppuelämän jos kaikki muut ihmiset katoaisivat planeetalta?
Jos minä saisin valita ketkä 25 ihmistä eläisivät kanssani, tahtoisitko sinä olla siellä?
kommentoikaa ja katsotaan kuinka moni tosiaan tahtoo viettää aikaa kanssani.

1. minni !
2. saara !
3. pauliina !
4. ansti !
5. hansu !
6. jadie !
7. nessu !
8. joché !
9. amanda !
10. säde !
11. kirstu !
12. taikku !
13. TEPPO !
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.


Lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso ketkä haluavat elää kanssasi loppu elämän.

[Ei aihetta]Perjantai 23.05.2008 00:59

Declan Galbraith - An Angel

(Y)Maanantai 19.05.2008 18:03

sini sanoo:
humm mihi sä menit 8<
Pete. sanoo:
tähän
sini sanoo:
missä sä olit
Pete. sanoo:
tossa

it's cristal clear Lauantai 17.05.2008 03:33

snowi veti hyvi ! agaaaaain.
damn he's good.
ja kaupanpäälle näin mr. wilden joka ei eka meinannu tunnistaa,
ja tenderin jonka ympärillä parveili kymmenvuotiaita tyttöjä kiljumassa nimmareita,
joten en pystyny oikee juttelee sen kans paljonkaa.
ja ainii giant leapki oli hyvä !
oli iha jees päivä.

it was for somebody elseeeePerjantai 16.05.2008 18:50

tänää särkäs giant leap ja snowiii<: yayyya !
ja vuos siis ku näin ruspen ekan kerra ! hoho. ach, meine twin :
D höörhöhöhörö
mutjoo, tulkaa moikkailee särkäs jos näätte, älkääkä ihmetelkö jos en heti tunnista ku en aatellu ottaa lasei mukaa !
und tomorrow comes jadiiie.

byeee

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 00:51

kuka haluu tilata mulle vipin ?