IRC-Galleria

tuli vaan jotenki sut mielee.Tiistai 30.09.2008 23:17

Sinä minun, minä sinun.

Sinä saat minut tuntemaan,

salaisuuteni jakamaan.

Yhdessä olomme on aikaa parasta,

eikä kukaan sitä varasta.

Jos sua ei ois,

haluaisin pois.

Yhdessä elämän, sä näytät mulle tien selkeän.

Älä päästä irti musta, koska mä välitän susta.

kaisao <sydän>


LOL.Tiistai 30.09.2008 00:39

njähähäähähähähähääh mustalista on kiva paikka joooo! :-)) mäki sua lahna <3

<3Maanantai 29.09.2008 20:04

Arkistossasi voi olla enintään 10000 kuvaa, joista 10000 kerrallaan näkyvissä.

NIIIN PARASTA ! kiitos tästä &lt;sydän&gt;

!Sunnuntai 28.09.2008 14:53

Oli muuten iha mahtavat pippalot eilen! Todellaki uusiks seuraavalla kerralla! kiitän <3

MARIN KANSSA TAXVÄRKKII EUROMARKETTII !!!Keskiviikko 17.09.2008 20:18

m0.Keskiviikko 17.09.2008 03:20

nukkunu koko päivän nii sit yöllä ei nukuta. vittuuh.

!Maanantai 15.09.2008 21:34

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Haluisin vaan olla koko ajan sun kanssa. rakastan sua niin paljon että et arvaakkaan! en vaa sano sitä sulle, toivottavasti sä sanot vielä mulle <3

2. Sulle voin kertoo kaiken, mut toisinaan suhun menee järki ku luulet tietäväs kaiken etkä oikeesti tiedä mitään, silti oot yks parhaimmista!

3. Vuos tunnettu, siltä ajalta niiiiin hyviä muistoja. Oot paras, vaikka en sitä enään sulle aina sanokkaa!

4. Sä saat mut aina nauramaan, eikä kukaan muu ymmärrä mun juttuja niin hyvin kun sä. Me ei koskaan ees riidellä, älä jätä mua koskaa <3 OOT YKKÖNEN !!

5. oot aina niin hyvää seuraa että ihan naurattaa, kehität mun vatsalihakset beibi ! yks parhaista kavereista, vaikka et sitä välttämättä ite tajuukkaa. TISSA JA PIPPI FOREVER ;) <3

6. Ennen sua rakastin, mut nyt en voi sietää. Katoaisit mun elämästä ku vaa sekotat sitä.

7. Oot tärkee mulle, melkei ku veli. En vois koskaa kuvitella eläväni ilman sua !

8. Vasta vähän aikaa tunnettu, mut niin paljon eessä. Haluun viettää sun kanssa paljon enemmän aikaa, koska oot tosiaan yks parhaimmista kundeista kenet tiedän !

9. Pitkään tunnettu, silti tuntuu et me aletaan erkaantua, eihän niin käy, eihän? sillä rakastan sua !

10. Mikä sua vaivaa? oot joka viikko erinlainen ku edellisenä. Joskus oot niiin ihana ja joskus ihan kun ampiaisen piston saanut. Kasva aikuiseks.

11. Kivaa ku tutustuttii, oot mulle tärkee, vaikka ei paljoo tekemisissä ollakkaa. Nähää useemmi!

12. Mä näin sussa ihanan puolen jonkin aikaa sitten, sit sä pilasit sen. Susta tuli itserakas etkä ajatellu enään mun parasta. Silti jokin mussa tykkää susta vielä ihan älyttömästi! Oot niin mahtava tyyppi ! Älä koskaan katoa, koska susta oon saaanu yhen tärkeimmistä kavereista.

13. älä saatana roiku mussa ku joku iilimato. ahistun sun seurassa enkä kehtaa sanoa sitä sulle. jätä mut rauhaan ja hanki OIKEITA kavereita, äläkä vaan leiki et sulla on niitä. et sä ketään huijaa sun "enkeli-katseella". Todellisuudessa kaikki vihaa sua, sä vaan et tiedä sitä vielä. Selvitä ite omat "ongelmas" kun mua ei vähempää vois kiinnostaa. ANNA MUN VITTU OLLA JA PAINU JONNEKKI KAUAS !!! ps. haista kukkanen :)

14. Ollaan tunnettu niin kauan että en edes muista. Enään ei olla niin läheisiä, mut nyt taas vietin sun kanssa tosi kivan illan! Kaipaan niitä aikoja ku oltiin pieniä ja aina yhessä. oot rakas !

15. Pilasit mun elämän jo kaks kertaa, pelottaa tehdä mitään jos teet sen taas. Älä luule itsestäs liikoja koska et todellakaa oo niin ihana ja kaunis ku mitä luulet. Todellisuudes kaikki nauraa sulle.

16. Sun kanssa oon viettäny parhaita tunteja, mut ollaan kuitenki jotenki vähä erilaisia. Oot silti niin VIP seuraa että en päästä sua koskaa menee! vietetää yhes enemmän vapaa-aikaa !<3

17. Oltiin erottamattomat, meillä oli niin kivaa, kaipaan toisinaan niitä aikoja. Nautin niistä tosi paljon ja tiedän et säkin. Mut sit se huora tuli meidän väliin. Kumpa ei oltais erkaannuttu, meillä oli niin paljon edessä. Rakastan sua silti, mut en enään niin paljoa kun ennen. Voispa palata..

18. Ollaan niin samanlaisia, että ei tarvita ees sanoja et saadaan toisemme nauramaan. Sun seurassa niin parasta eikä tarvi esittää mitään! Tiiän et tullaan olee aina yhessä mut nähtäispä useemmin koska kaipaan sua ja sun juttujas. RAKASTAN SUA TOOOOSI PALJON !<3

19. Mulla on ikävä sua, vietin sun kanssa elämäni parhaita päiviä ja kaipaan niitä. Oli tosi kivaa. Nähää pian, koska mä ainaki ratkeen tästä ikävästä! oot niin mahtava muija !<3

20. Mulla on hirvee ikävä sua, ihan suunnaton ikävä, et tuu koskaa takas ja tiedän sen. Silti on vaan niin helvetin vaikee hyväksyä sitä. En tajunnu miten paljon läheisen menettäminen voi sattua, mut nyt tajuan, eikä kukaan oo ansainnut sitä. Jos vaan tulisit takas, ees päiväks, olis niin paljon mitä haluisin sanoo sulle! Lepää rauhassa, oota mua siellä, rakas <3

Kirjoita kommentti

Ku vähä mietitte niin kyllä te tiedätte puhunko teistä.

-.-Sunnuntai 14.09.2008 19:52

iha mielenkiintoinen ilta sillee.Sunnuntai 14.09.2008 05:20

-> koulu
-> ladunmaja
-> kotiin
-> keltinmäkee
-> kypärämäkee
-> kotii
-> kypärämäkee
-> kotii feat. iida

just iida lähti, EIKÄ EDES VÄSYTÄ !