IRC-Galleria

sitten meille with Ande, Kaisa, Mirkku ja Milla ! <pusu>

[Ei aihetta]Maanantai 23.03.2009 20:11

ihkuta vittu persees puhki.

V I P - R U O K A I L U feat. K A T I !Torstai 19.03.2009 00:02

oli kyl aika maukasta ! ;p

hahahhahahahahhahahaha.Tiistai 17.03.2009 20:41

Ti 17.3.2009 : Oli käynyt välitunnin aikana Teboililla pelaamassa. /JPä

=)Sunnuntai 15.03.2009 01:13

IhQMimmi

taisin rakastuu. <sydän>

LIIKUNTAPÄIVÄ !Perjantai 13.03.2009 23:45

h0h0, olimme uimassa feat. Ande, Mirkku ja Tiia !

Oli aika maukasta =D chillattiin tunti pukkareissa ku ei haluttu kuntouintiin.

En uskaltanu uida =( tuli pakokauhu.

Säädettii saunassa.

Kiitti tytsyt, ootte parhaita <3

+ vähän kiitosta myös urho, taavi ja jani =)

ps. ALBIINOROTTA !

: DMaanantai 09.03.2009 20:11

Historian tunnilla järkytyin Pietarin sanoista.

Ritanen : Mitä se Janita siellä ähkii? kyllä me tiedetää et sulla on ollu tota ummetusta parisen viikkoa mut koita nyt kestää. Tai sitte meet käytävää ja sitte... PIERASET.

Koko luokka hajos , ritanen hallitsee.

LAUANTAI !Sunnuntai 08.03.2009 17:47

wohou aamulla 4 tunnin kirkko ! maistu.

Sitten oli Anden synttärit, OOT PARAS !<3 oli kivaa ! kiitos;
-Anna
-Mari
-Kaisa
-Kati
-Milla
-Ida
-Sakari
-Urho
-Mikko
-Joonas
-Kepaza keiju
- Veeti
-Emmi
-Rebe

-> Keki ft. Mikko, sanoisinko vaikka että random

<3 kullitMaanantai 02.03.2009 23:30

1. Listaan 20 eri ihmisille asioita, joita haluan sanoa.
2. En välttämättä paljasta keitä he ovat.
3. Että senkus arvailette =)

1. ihan tähän alkuun voisin sanoo että sun kanssa ollu parhaat hetket, en todellakaa pystyis ajattelee itteeni ilman sua, menettäisin palan itsestäni. Jos sä lähet, lähen sun mukaas. oot mun paras kaveri ollu jo monta vuotta ja tuut aina olemaan ! Ymmärretään toisiamme vaa parilla sanalla ja sulle voi kertoo ihan kaiken pelkäämättä että kerrot heti eteenpäin. Ei olla ees ikinä riidelty ja sun kanssa en vois ees tapella. Parhaat turnaukset ollu sun kanssa ;) Eikä mun jutut oo kenenkää muun kanssa niin huonoja, enkä haluu niitä menettää, enkä sua. Oikeesti oot number 1# !

2. Pari vuotta takana, toivottavasti loppu elämä edessä. Sun kanssa paras kesä ja kevät, paras kaveri, sano muut mitä sano. Meijä puska hippoksella tulee aina olemaan se meijän pleissi, eikä sinne ketä tahansa päästetä! Kaipaan niin jotain hyviä yhteisiä aikoja mut tiiän et niitä tulee oleen vielä lisää. PARAS.

3. ah, tykkään susta iha älyttömästi. Haluun et tiiät sen. Ja en haluu menettää sua, haluun et sä oot osa mun tulevaisuutta, koska en vaan voi olla ilman sua. Ongelmia ollu mut niistäkin ollaan sevitty yhdes ja tullaan selvii jos se musta on kii ! älä ikinä päästä musta irti, rakastan sua !

4. ah tästä mä tykkään, sä oot mun oma pörriäinen. Sä et ikinä jätä mua yksin ja ymmärrät aina kaiken mitä mä sulle kerron. Luotan suhun n. 110% ja ens kesästä tulee paras sun kaa =) mummola kutsuu!
Sun kanssa ei ikinä oo tylsää eikä olla ikinä riidelty! Sustaki tullu mun paras kaveri lyhyessä ajassa, mut voin sanoo et tyttö oot niin helmi !<3 repeat; TISSA JA PIPPI FOREVER ;)

5. Aina me ollaan oltu kavereita, tän vuoden aikana oon tajunnu et me vaan ollaan niin samanlaisia että ihan naurattaa. Sun kanssa parhaat KIP -tunnit. Joskus pienii väittelyitä mut aina ne kestää vaan pari minuuttia. Kuulut aina mun VIP-porukkaan ja sun kanssa vietetty parhaita päivii =) oot mulle yks parhaista ystävistä, tyttö luotan suhu ja tarviin sua.

6. ennen ei juurikaan puhuttu, samoissa porukoissa liikuttiin kyllä. Nyt ollaan tutustuttu paremmin ja susta tullu mulle tosi läheinen ! vietetää enemmän aikaa yhes niin en päästä susta irti koskaan. Oot mun oma höppänä ja sun kanssa on aina hullun kivaa. BEST.

7. sun kanssa 13 vuotta tunnettu, iha liikaa jo. Ikävä meijä leikkejä pienenä ja niitä aikoja ku oltii aina yhes, eikä meitä voinu erottaa. Mikä sit tuli? me kasvettii erillee. Oot silti mulle tosi tärkeee ja haluun aina olla sun kaveri. Muistatko ku lupasin sulle ehkä 6v. että oot mun ekan lapsen sylikummi :) se lupaus tulee pitää! miss u !

8. Reilu vuos takana hullun hyvää aikaa! harvoin ollaan nähty mut sun hymys, sun silmäs piristää mun päivää aina ku nähdään. Sulle voi puhuu kaikest, sulta saa sellasta "aikuisemman" näkökulmaa kaikkii asioihin ja haluisin viettää sun kans enemmän aikaa. =)

9. Luulin oikeesti et välitit joskus musta, et meijä välil ois ollu ns. taikaa. Luulin väärin, mikä sua vaivaa? Palaa maan pinnalle niin katotaan sit uusiks jos voitais vielä kavereita olla. Ikävä sua ja meijä inside juttuja + sun äitiä.

10. Oot mulle ihan ku veli ! en voi muuta sanoo. sulle pystyin ennen puhuu mm. kaikesta mutta mitä sitten tapahtu. "sä" pilasit kaiken, tai sitten se olin mä? edelleenki ollaan läheisii, vietetää aika paljon aikaa yhessä ja viihdyn sun seurasssa, voin olla oma itseni. Mut yks asia pakko sanoo ; Veli hyvä palaa maan pinnalle niiin tää ystävyys sujuis paremmin =)

11. njäh, ennen hyvii ystäviä. Sun kanssa parhaita aikoja vietetty ja kaipaan sellasta lämpöö mitä sun kanssas sain, sellasta "sisarusrakkautta". Haluisin tollasen ystävän takaisin, mut ihmiset muutuu. Kai se vaan pitää sit hyväksyy että ei olla enää niinku ennen. Riitoja toki ollut, anteeksi niistä, mut riidat kuuluu ystävyyteen, ja mulla ainaki jäi kauniita muistoja meijä yhteisistä ajoista. Eikö sulla? silti mun murmeli oot edelleen.

12. argh mikä muija, PILAAT MUN ELÄMÄN. auts lehmä on kai se oikee sana sulle? sanoisinko tähä vaikka että; aljviodsuoivjaödäa390809fw++akvaö3äa'

13. kyl mä tarviin sun ystävyyttä , sun apuas ja sun luottamusta. haluun auttaaki sua, mut välillä susta ei voi tehä muutaku pilkkaa ja nauraa sulle. oot toisinaan aika säälittävä ku et tajuu tosiasioita. silti sun kaa yleensä tosi mukavaa ja sillee oot hyvää seuraa. Toki omaa aikaa, tilaa ja henkilökohtaisia juttujakin saa olla et se sun pitää vaan muistaa =)

14. sut vasta nyt löytäny, susta tullu mulle niin hyvä frendi et ihmettelenki välil et miten just susta tuli mun kaveri. Jotenki mua vaa ahistaa sun seurassa. Oot liian ahdisteleva. Ja et jätä rauhaan jos pyytää. Voin sanoo et mullon henkivartija (paras sellainen) ja jos et tajuu lopettaa tollasta säätöö niin se tulee vähä opettaa sua =) en jaksais millää sanoo sulle aina ÄLÄ, EI tai LOPETA mut ne on vaa jotenki sanat mihi alan jo tottuu sun seuras, ja se väsyttää mua. Sun pitää oppii missä kaveruuden raja menee, ymmärsit kyllä jotain väärin, anteeks siitä.

15. mua ärsyttää niin tollanen tyyppi, oot niin kaksnaamainen. luulet olevas niin täydellinen mut ET. ja valehtelet ku pikku possu. En jaksais tollasta. luulin et sä oot avoin , rehellinen. mut ei, sä oot vaa säälittävä valehteleva paska. äläkä ala mulle selittää säälittävyydestä mitää, ite oot tehny samat virheet ku mä, sullei oo mtn varaa sanoo. äläkä puutu kaikkeen THÄNKS.

16. ei vittu, ku tulit arvasin et susta tulee jotain ongelmii :_D alkuun olin sillee JEESH IHA HYVÄ TYYPPI IHA ERILAINEN KU KUVITTELIN mut njähnjäh värässä taas vaihteeksi olin. Kiero sä oot, mut mä en ala sulle alistuu. Voin sanoo että kaikki näkee sun lävitses, jos oot parempi ku mä niiin en ala harmitella sitä enkä muutakaan =) siinäpähä teet ittestäs pellen. mut kiva ku esitit kaveria ja sit isket puukon selkää. Ssellasta se seura teettää (hehe toi 15. ei toki liity tähän ;p)

17. Haha, sun kanssa parhaat kokoukset, aina juorutaan sun kanssa ja teet mulle jalkahierontaa =) hihi. Teilläki oli kivaa " ****e, onks ketsuppi täällä?" veljeski on siis mahtava ;) ja meillä aina niin parhaat jutut, ollaan parhaat DJ:t niinku 4-ever kilpisen historiassa. Seiskasta asti oltu kavereita, poika sä oot kiva =)

18. ei vitsi, tästä pojasta mä kans tykkään. oot niinku ollu se toinen veli mulle jo seiskan alusta asti. et ikinä jätä mua yksin, lohdutit ku oli vaikeeta ja et tuomitse mua mistää, oot mun kaveri mun itteni takia, et kenenkää muun. Tykkään ku oot niin aito ! ah, mikä jätkä, sut voisin kuvitella mun ystävänä vielä 20 vuoden päästä koska et oo tähän mennes vielä koskaa tuottanu pettymystä mulle ja tiiän että et tuu tuottamaankaa br0 =)

19. äh, hirvee ikävä. sä olit mulle sellanen ystävä minkä kaikki haluaa, paras ystävä. Sellanen kenen seurassa pysty kertoo kaiken, tekee kaiken.. antaa ittestään paljon enemmän. Ollaan vieläki hyvii ystävii ja pari viikkoo sit vietin sun kaa parhaan illan, sillon sitä tajus mitä on menettäny. Palattaispa ajassa niin varmistaisin et meijä KAUNIS YSTÄVYYS säilyis. en ollu pitkään aikaan tajunnu miten tärkeitä tietyt ystävät on, riitojakin riitti mut aina yhes selvittii ja tässä vieläki seistään, yhdessä.

20. hitsi, vihasin sua älyttömästi viime keväänä ! =D ja tiesit sen. enkä edes tiedä miks niin oli, varmaan ku jotkut puhu millainen sä olisit , mut selvis ettei ne pitäny yhtää paikkaansa. mut nyt mitä oon sun kans jutellu , oon tajunnu et mitä susta on puhuttu, on ollu niiiin paska puhetta. ymmärrän nyt ku jotkut on sanonu mulle et oot mahtava tyyppi ! oot tosi hyväsydämminen, luotettava ja sellainen ystävä mitä tarttenki (: jotkut ei vaa tunnu tajuavan miten meistä tuli ystävii mut ei anneta sen häiritä. vietetää enemmä aikaa yhes, susta löysin sukulaissielun. Autat, kuuntelet ja lohdutat + OOT MEEDIO APUVA. mut tosiaa pari viikkoo sit oli kivaa yhes, takas sinne.

hu0h.Sunnuntai 01.03.2009 03:51

Kotona vanhukset pelaa Wii:tä ihan innoissaan. Uskokaa mua, tää menee jo nolon puolelle.
Jennan ja Juuson kanssa on kiva juoruta maailman menosta =)