IRC-Galleria

Nannanams

Nannanams

Beibi, älä vonkaa taas ;)

:(Sunnuntai 29.11.2009 23:44

Höh, Poke joudutaan lopettaa ennen kesää :'( <'3 raukka, ku se on jo nii vanha :(

Pikkase moraalista dilemaa ! :( saan uuden koiran, ku Poke lopetetaan ja haluan uuden pennun, mutten silti taho luopuu Poksusta ! :( en oikein tiiä mitä pitäs tehä.. Poksu on tärkeintä mun elämässä, mut se on nii vanha et sen kaa ei voi ees harrastaa mitää :( aika perseestä tää elämä.

Nii, ja joudun tietty ite maksaan sen uuden koiran. Onneks ei oo ku sellaset 1000e. -.- tässä sitten töitä tehään aina ku ehtii et sais sen summan kasaan. Miksei koirat voi maksaa jotai parisataa? Ei se sillo olis homma eikä mikään.

Saa nähä kestääkö Poke ees helmikuuhun. Sillon sillä olis lääkäri. Voi olla, et joudun viemää sen lääkäriin jo ennen sitä. Tänäänki sillä tuli vaa yhtäkkiä hirveesti verta suusta. En sitte tiiä, et mitä sille sattu. Ei se ainakaan voinu mihinkää sitä loukata, kerta se oli mun ja muitten näköpiirissä koko ajan eikä kukaan mitää huomannu.
Ja ei vissiin oo kovin normaalia, et koira murisee lapsille? Varsinkaa, ku se koira on aina rakastanu lapsia. Poke ei anna enää ottaa ees luuta siltä pois ilman et se alkaa murisee ja näyttelee sen hampaita. Ja, jos se nukkuu mun vieressä ja mä päätän et sen pitää siirtyä nii ei, paljastaa hampaat ja murisee. Eli ei hyvin mee silläkään. Ai nii, ja plus, et sillä on rasva- ja tiesmitä muita patteja ympäriämpäri. Ei sekää oo vissii kovin normaalia?

Perkele. :/ vittu ku se pelkkä tarkastus eläinlääkärissä maksaa jo 60e. :( onhan se tietty halpa hinta siitä, et saa tietää missä kunnossa koira on, mut silti. Joo kertokaa joku mulle mitä tehä. Alkaa loppuu iteltä jo ideat kesken. :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.