IRC-Galleria

^^^^^^^^^^Maanantai 01.05.2006 03:44

hyvin hattumaista vappau! pojat on saunassa ja me joudutaat galtsuttttaaa! kiitos antill grillijutuista ja pasille kalkkisista savukkeista! toivottavasti jesse sai kenkänsä takaisin ja pastori pietro hoiti siunauksellisen illan tyylillä loppuun, aaamen isän ja pojan ja pyhän hengen nimeeene ysärit missä olette katositte :o jari 91 tai kuka asutkaaan julleen naapurissa kukkalaatikkosi on jossakin välillä 91-antti tack so mycket och jätte kiva :^^))))))))->>>

kissanräpyläMaanantai 17.04.2006 22:45

huomasin juuri että huomiseks pitäis palauttaa tää joku yo-koe juttu ja lukea vielä enkun saniksiin. melkee vois vituttaa heikompaa. väsyttää niin perkeleesti, että kiitosta vaan voimakaksikolle pietarille ja pekalle jotka jaksoivat viihtyä kotiteatterin parissa :D vloppuna tuli nähtyä zen cafe ja kotiteollisuus, ei paha, en valita, oli kivaa. tuli myös nähtyä teroleinosen upea itsemurhayritys toisesta kerroksesta joka sattuu jostain ihmeen kumman syystä vieläkin huvittamaan minua

._.Maanantai 10.04.2006 21:57

Sinänsä merkillistä, ehkä myös hieman epämukavaa koska en muista olenko itse kirjoittanut edellisen merkinnän vai oliko se sittenkin toinen persoonani Kangasalta (EI Kangasalalta xD). Viestin sisältöä ajatellen kyllä itseasiassa toivon, että se en ollut minä. Mutta nyt voisinkin hyppelehtiä riemusta ja kiljua onnellisia sanoja! Olenhan niin onnellinen eikä mikään minua huoleta

Epämukavaa?Lauantai 01.04.2006 04:04

Tänään pelasin vain wowia ja kattelin 12-vuotiaita synttärisankareita galtsussa. ^^

jjjustSunnuntai 26.03.2006 22:50

Salli, Anna ja Mustekalapitsa. Vai muistinko edes oikein ¤_¤

:::SIMOTiistai 07.03.2006 22:18

en saanu levyjäni takaisin, että jos joltakin sattuisi löytymään pari sataa euroa taskun pohjalta niin otan vastaan rahana tai vaikkapa ko. levyinä. eritoten haluisin kovasti lenny kravitzit, kw:t, danzigit ja dj shadown.

PERKELE TAJUSN VASTA ETTÄ NE ON POISSA EN KOSKAAN ENÄÄN SAA NIITÄ ELLEN SAA 300e JOSRJAKI>ljZ

kotiutuminenSunnuntai 05.03.2006 08:48

en keksiny parempaa tekemistä kun koneelle raahautumisen. tietenki nukkumistaki vois kohtapuoliin miettiä, koska autossa en pystyny nukkumaa ja lentokoneessakin se oli hieman hankalaa koska olin joka toinen minuutti varma siitä, että se tippuu ja räjähtää palaksiksi. mikä tietysti olis ollu ihan toivottavaakin.
mutta matka meni lähes hyvin ja kivasti. karvasia miehiä oli, ja paljon, mutta ihan hyvin ne oli pitäneet karvansa piilossa, mutta olen silti varma heidän turkistaan. suutaan ne ei kyllä osannu kiinni pitää, joten jos kuulen kuukauden sisään edes kerran "bonjour" tai "hello pretty girl" niin saletist plxiin. oli siellä mukaviakin tapauksia, mutta paljon limoja. tietysti se vähän hajotti päätä ja hajottaa edelleen että cd:t on _jossakin_päin_tunisiaa_, no, ei siinä montaa sataa euroa menny hukkaan. tietenkin matkaoppaamme simo lupasi tehdä asialle jotakin, mutta tiiä sitten. simo vaikutti alkoholisoituneelta hintiltä, ja en kyllä usko että oon kovin kaukana totuudesta. niin ja nenä palo ja otsa palo, gg. tykkään kesiä.
niin ja tosiaan suomalaiset on kamalia, tai ainakin osa. eritoten vihaan humalaisia, keski-ikäsiä, äänekkäitä pareja jotka kaikenlisäks matkustaa pienten lasten kanssa. sääliksi käy. yksi pari johon törmäsin molempiin suuntiin mentäessä oli humalassa molemmilla kerroilla kun mentiin lentokoneeseen. jos vielä ees käyttäytyisivät niiku ihmset, eikä olis semmosia persereikiä. onneks voi viihdyttää itteään keksimällä kaikki tavat miten tälläset ihmiset voi poistaa täältä maan päältä; kiitos amerikan psyko ja patrick bateman, sinuun on helppo samaistua.
mutta jos nyt menis nauttimaan muutaman tunnin unta.

moioonmakejamullaontylsää.Perjantai 03.03.2006 02:30

salli voisit tulla jo sieltä tunisiasta takas, ikävä :'(

hajottaa '-'
Tee tämä, ja haasta lopuksi viisi ystävääsi!

KOLME NIMEÄ, JOITA TOTTELET:
1. Salli
2. killikki
3. paskapää

KOLME NIMIMERKKIÄ, JOTKA SINULLA ON OLLUT:
1. RipuliSoppa^
2. Teiniuho^
3. ^^^^^^^^^^^^^

KOLME ASIAA, JOISTA PIDÄT ITSESSÄSI:
1. ripset
2. kynnet
3. aivot

KOLME ASIAA, JOISTA ET PIDÄ ITSESSÄSI:
1. raivokohtaukset
2. raivokohtaukset osa 2
3. tuhlaaminen

KOLME ASIAA, JOTKA PELOTTAVAT SINUA:
1. vesivehmaalaiset, ainakin osa
2. lentokoneet
3. VIC

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT OLENNAISIA PÄIVÄSSÄSI:
1. vittuilu
2. idlaaminen
3. lepotila

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT PÄÄLLÄSI NYT:
1. valkonen t-paita
2. mustat sukat
3. yönmustat ninjapinja trikoot

KOLME LEMPIBÄNDIÄSI (NYT):
1. Viikate
2. Mokoma
3. CMX

KOLME FYYSISTÄ ASIAA, JOTKA VIEHÄTTÄVÄT SINUA SUKUPUOLESSA, JOHON OLET MIELTYNYT:
1. hampurilaishartijat
2. cs-narut
3. nännit

KOLME LEMPIHARRASTUSTASI:
1. Juoruaminen (erika sinä sen sanoit)
2. Nukkuminen
3. syöminen

KOLME ASIAA, JOITA KUUMEISESTI HALUAT TEHDÄ NYT:
1. nukkua
2. olla varma siitä että olen tehnyt läksyt
3. nukkua

KOLME URAA, JOITA HARKITSET:
1. lentäjä
2. käsimalli
3. hiusmalli

KOLME PAIKKAA, JONNE HALUAT MENNÄ LOMALLA:
1. Skotlanti
2. San Francisco
3. Madagascar

KOLME NIMEÄ LAPSELLE:
1. Jani- Petteri
2. Pédró
3. joku muu typerä väliviiva nimi

KOLME ASIAA, JOITA TAHDOT TEHDÄ ENNEN KUOLEMAASI:
1. muuttaa mielellään pois kotoa
2. oppia keittämään kananmunia
3. olemaan ajoissa

ja tähän haastan, hrrrm, etin 5 randomia myöhemmin^^

koosteMaanantai 20.02.2006 01:22

vanhojen päivä? onko se ohi? onko se oikeasti jo ohi? luojankiitos. tanssit? jos joutuu katsomaan ne 3 kertaa yhden päivän sisällä, pää ei voi kestää, joten kiinnostus niitä kohtaan oli hyvin suuri perjantaina. onneksi pääsi jatkoille myöhemmin!!! eiku.. meno oli katastrofaalista ja onhan se hienoa että lukiolaisten jatkoilla puolet on amiksia, mutta en sen enempää valita, olihan siellä paikoitellen ihan kivaakin.