IRC-Galleria

kotiutuminenSunnuntai 05.03.2006 08:48

en keksiny parempaa tekemistä kun koneelle raahautumisen. tietenki nukkumistaki vois kohtapuoliin miettiä, koska autossa en pystyny nukkumaa ja lentokoneessakin se oli hieman hankalaa koska olin joka toinen minuutti varma siitä, että se tippuu ja räjähtää palaksiksi. mikä tietysti olis ollu ihan toivottavaakin.
mutta matka meni lähes hyvin ja kivasti. karvasia miehiä oli, ja paljon, mutta ihan hyvin ne oli pitäneet karvansa piilossa, mutta olen silti varma heidän turkistaan. suutaan ne ei kyllä osannu kiinni pitää, joten jos kuulen kuukauden sisään edes kerran "bonjour" tai "hello pretty girl" niin saletist plxiin. oli siellä mukaviakin tapauksia, mutta paljon limoja. tietysti se vähän hajotti päätä ja hajottaa edelleen että cd:t on _jossakin_päin_tunisiaa_, no, ei siinä montaa sataa euroa menny hukkaan. tietenkin matkaoppaamme simo lupasi tehdä asialle jotakin, mutta tiiä sitten. simo vaikutti alkoholisoituneelta hintiltä, ja en kyllä usko että oon kovin kaukana totuudesta. niin ja nenä palo ja otsa palo, gg. tykkään kesiä.
niin ja tosiaan suomalaiset on kamalia, tai ainakin osa. eritoten vihaan humalaisia, keski-ikäsiä, äänekkäitä pareja jotka kaikenlisäks matkustaa pienten lasten kanssa. sääliksi käy. yksi pari johon törmäsin molempiin suuntiin mentäessä oli humalassa molemmilla kerroilla kun mentiin lentokoneeseen. jos vielä ees käyttäytyisivät niiku ihmset, eikä olis semmosia persereikiä. onneks voi viihdyttää itteään keksimällä kaikki tavat miten tälläset ihmiset voi poistaa täältä maan päältä; kiitos amerikan psyko ja patrick bateman, sinuun on helppo samaistua.
mutta jos nyt menis nauttimaan muutaman tunnin unta.

moioonmakejamullaontylsää.Perjantai 03.03.2006 02:30

salli voisit tulla jo sieltä tunisiasta takas, ikävä :'(

hajottaa '-'
Tee tämä, ja haasta lopuksi viisi ystävääsi!

KOLME NIMEÄ, JOITA TOTTELET:
1. Salli
2. killikki
3. paskapää

KOLME NIMIMERKKIÄ, JOTKA SINULLA ON OLLUT:
1. RipuliSoppa^
2. Teiniuho^
3. ^^^^^^^^^^^^^

KOLME ASIAA, JOISTA PIDÄT ITSESSÄSI:
1. ripset
2. kynnet
3. aivot

KOLME ASIAA, JOISTA ET PIDÄ ITSESSÄSI:
1. raivokohtaukset
2. raivokohtaukset osa 2
3. tuhlaaminen

KOLME ASIAA, JOTKA PELOTTAVAT SINUA:
1. vesivehmaalaiset, ainakin osa
2. lentokoneet
3. VIC

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT OLENNAISIA PÄIVÄSSÄSI:
1. vittuilu
2. idlaaminen
3. lepotila

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT PÄÄLLÄSI NYT:
1. valkonen t-paita
2. mustat sukat
3. yönmustat ninjapinja trikoot

KOLME LEMPIBÄNDIÄSI (NYT):
1. Viikate
2. Mokoma
3. CMX

KOLME FYYSISTÄ ASIAA, JOTKA VIEHÄTTÄVÄT SINUA SUKUPUOLESSA, JOHON OLET MIELTYNYT:
1. hampurilaishartijat
2. cs-narut
3. nännit

KOLME LEMPIHARRASTUSTASI:
1. Juoruaminen (erika sinä sen sanoit)
2. Nukkuminen
3. syöminen

KOLME ASIAA, JOITA KUUMEISESTI HALUAT TEHDÄ NYT:
1. nukkua
2. olla varma siitä että olen tehnyt läksyt
3. nukkua

KOLME URAA, JOITA HARKITSET:
1. lentäjä
2. käsimalli
3. hiusmalli

KOLME PAIKKAA, JONNE HALUAT MENNÄ LOMALLA:
1. Skotlanti
2. San Francisco
3. Madagascar

KOLME NIMEÄ LAPSELLE:
1. Jani- Petteri
2. Pédró
3. joku muu typerä väliviiva nimi

KOLME ASIAA, JOITA TAHDOT TEHDÄ ENNEN KUOLEMAASI:
1. muuttaa mielellään pois kotoa
2. oppia keittämään kananmunia
3. olemaan ajoissa

ja tähän haastan, hrrrm, etin 5 randomia myöhemmin^^

koosteMaanantai 20.02.2006 01:22

vanhojen päivä? onko se ohi? onko se oikeasti jo ohi? luojankiitos. tanssit? jos joutuu katsomaan ne 3 kertaa yhden päivän sisällä, pää ei voi kestää, joten kiinnostus niitä kohtaan oli hyvin suuri perjantaina. onneksi pääsi jatkoille myöhemmin!!! eiku.. meno oli katastrofaalista ja onhan se hienoa että lukiolaisten jatkoilla puolet on amiksia, mutta en sen enempää valita, olihan siellä paikoitellen ihan kivaakin.

wanhaaPerjantai 17.02.2006 09:03

jos sitä alkais vaikka meikkaamaan ja laittaa hiuksia, on tässä tunti aikaa ja nordströmvara pitää aina paikkansa! ;p

7:32Keskiviikko 08.02.2006 09:32

huomenta. hirvee kiire

ÄLÄ PHUNKKAA MUN SYDÄMELLÄ!Tiistai 07.02.2006 18:28

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.Useimmiten kaikki ruoat maistuvat paremmilta kylmänä

2.Pinaattiletut voi syödä ainoastaan vadelmahillon kanssa

3.Katson kelloa hyvin usein sen ollessa 10 yli kymmenen

4.Nukkumaan on mentävä silloin kun kellon viisarit ovat jonkun tasatunnin kohdalla, jos menee yli niin sitten pitää odottaa seuraava tasatuntia.

5.Olen jäänyt koukkuun My Hump- kappaleeseen

Haasteeseen haastan:

jalkko
hiimu
anana_
laurea
Magnate^

xd

GHETTOMUSIKSunnuntai 05.02.2006 23:53

UPEETA olla jo tässä tilassa kun ei ole muuta tekemistä kuin kirjoittaa gallerian päiväkirjaan. Tästä ei ole enää nousua kuin takavasempaan ja rankasti. Joopa joo tähän tää tössäs olé, KOSKA MUA EI ENÄÄ KIINNOSTA vitti lol xd
olen löytänyt taas vaihteeksi gangstaräpin ihanuudet, ehkä jossain vaiheessa palaan taas maanpinnalle. 13minuutin päästä pitäis alkaa lukemaan bilsaa, asetat itselleni rajoja. mutta tietenkin ennen sitä pitäis ehtiä vielä hetki irkkaamaan ja suihkussa pyörähtää + asiaan kuuluva harhailu. pelottavaa sinänsä se että tää päiväkirja onkin ihan mukava keksintö, ihanan posatiivari-idea xd

tämä avautuminen lähtee herralle kurhilantielle:
SE TAPAHTU TAAS! teetkö sen tahallasi? aivan varmasti teet? vai yritätkö taas vedota niihin kuuteen päälle putoamiseen jotka koit nuoruudessasi, ei toimi poikaseni. Jos jollakin on asiaa, niin se on 2sekuntia niin herra on 5km päässä koneesta, TAI sitten voimme palata tähän nuorineiti karpan teoriaan että sinä jarkko, likanen perverssi, tuijotat näyttöä niin kauan kunnes henkilö joka sinua yrittää tavoitella saa totaalisen hermoromahduksen koska olet kadonnu hetkessä?!+1 ei vaa, ihan kivaa ja positiivistä.

noni, taisin jäädä koukkuun tähän biisiin, ÄHÄHÄHÄ eli joutuu skippaamaan risteytyskaavioiden opettelua, voi hitto. mut molopää ja menoks, moro

saletisti lanitLauantai 04.02.2006 04:45

sain juuri kuulla että poikaystäväni piti hametta, en ole kyllä saanut siitä varmistusta. sain myös kuvia melko alastoman oloisista pojista, kiitokset vaan sinne jokisten residenssiin! illan ehkä dramaattisimmaksi käänteeksi ilmeni se, että saimme #punttikselle bannit. eikö ihminen enään saa edes kysyä sanaakaan proteiinijauheesta? onneksi #skaissa saimme sentään edes himpun verrran enemmän ymmärrystä. ilta jatkui jännittävänä ja jesse karhunen sai siitä osansa, voiko webcamia parempaa keksintöä ollakkaan, gti- tyttöjen ilosanomaa on pakko levittää! kello on nyt noin 15 vaille 3 ja joka paikassa on melko kuollutta, kiitos vain irkkaajat! ei teihinkään taas voi luottaa