IRC-Galleria

sittenKeskiviikko 01.10.2008 04:51

vanhenneen ja menin kavereitten kanssa nauttimaan mukavasta illasta samaiseen kapakkaan. Henkilökunta kuitenkin muisti toilailut ja päätti että voi ilomielin myydä yhden oluen ja heittää hetimmiten pihalle kunhan on raha vaihtanut omistajaa. He olivat siinä keskenään päättänyt että siinä rauhassa istuessani olin niin huonosti käyttäytynyt että 2kk lisää porttikieltoon oli paikallaan. Nyt kuitenkin aikani lusineena nämä kaverit ovat sitä mieltä että en saa vieläkään heidän kapakkaansa astua.
Olenko siis tosiaankin huonoiten käyttäytynyt ihminen mitä klubi on nähnyt? Mistäkö vitusta nää kaverit on mulle oikeastaan suuttunut? Ja minkä vitun takia en saa mennä sinne viettämään hyvän ystävän syntymäpäiviä kun kerran pienestä rikkeestänikin on melkein 1/2 vuotta aikaa?
Kun joku päivä saan selville että kuka saatanan pikkusielu mulle sen porttikiellon on henkilökohtaisista perusteista keksinyt, niin mulla tosiaankin olisi pari sanaa vaihtaa. Harmi tosiaan ettei tää kaveri mahda mitään sille jos mulla on siellä keikkoja. Voi kun se on niin hauskaa.. jekkuja? Anybody? :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.