IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Shinji "Siilin dilemma" IkariKeskiviikko 09.01.2013 01:16

aka Desucon Frostbiten suunnitelmat.

Lauantaina uusin The Legend of Zelda: Ocarina of Timen lapsi-Zeldan. Tänään spraymaalasin uudestaan asuni kultaosat, sillä Tiimarin kultaspray on erittäin rapisevaa sorttia :/. Tällä kertaa käytin Mastonin kultasprayta, ja Maston on minulle ennestään tuttu merkki, joten odotan siltä parempaa pysyvyyttä - on muuten muistaakseni samanhintaista kuin Tiimarin spray, mutta spraypullo on isompi. Maston, I trust in you.
Iltabileisiin mietin, että pitäisikö kuitenkin hankkia/tehdä se Pantyn punainen mekko. Vaikeahan se ei ole jotenka. . . Noh, sen näkee sitten lähempänä, miten mua kiinnostaa :D

Sunnuntaina ryhmäilen Neon Genesis Evangelion -kokoonpanossa Shinjinä, johon jo otsikossakin viittasin.

Peruukki saapui kolmen viikon jälkeen, ja sitä piti vähän trimmata (mun pitää opetella leikkelemään peruukkikuitua :I, Ane, kiitos ihanainen, kun autoit! <3) Vielä vähän pitää peruukkia sörkkiä.

Shinjin kohdalla ei tarvitse onneksi tehdä suuria asioita enää. Paitsi etsiä valkoiset lenkkarit/tms.


Aluspaidan pitäisi oikeasti olla väriltään tummansininen, ei taida iiiihan tässä kuvassa siltä näyttää. Tasku on muuten itse tehty :D Kiitos Sere, kun autoit! <3


Jostain kun vielä löytäisi taskukokoisen c-kasettisoittimen (olispa ollutkin cd-soitin, niitä kun löytyy vielä helpommalla, heh). Mustat (todennäköisesti toimimattomat) kuulokkeet löytyi suoraan kaapin pohjalta.


Helmikuu alkaa minulla niissä merkeissä, että lähden yhden koulun kurssin mukana Venäjälle. Siellä menee viikko, ja sitten seuraavalla viikolla onkin jo Frostbite. Hii, silloin korkkataan conivuosi 2013! Toivottavasti tämäkin vuosi olisi täynnä ikimuistoisia coneja ja asuja!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.