IRC-Galleria

No niin ihmiset, kenen mielestä Nina Mikkonen voisi tukkia suunsa?

Onko työssäkäyvä äiti huono äiti?
Onko kotiäitiys se ainoa oikea muoto hoitaa lasta?
Juontaako lasten päivähoito juurensa natsi-Saksasta?
Onko päivähoito täydellistä totalitarismia ja fasismia?
Oppiiko tarhassa väärällä tavalla itsekkääksi?
Onko Nina Mikkonen idiootti?!?!?!?!?!!!!?

Nimi alle kenen mielestä Nina Mikkonen on väärässä!

Lasten päivähoito on yksi tapa muiden joukossa hoitaa lasta/lapsia, kaikkihan me haluamme lapsellemme/lapsillemme parasta ja joillekin päivähoito voi olla se paras. Kaikilla ei vain ole mahdollista jäädä kotiin hoitamaan lastaan/lapsiaan vaikka miten haluaisi ja miten siitä haaveilisi. Hyvähän Nina Mikkosen on puhua kun rahaa on ku roskaa. Asettuispa vaan hetkeksi vaikka meikäläisen "pöksyihin" ja sais jonkun aikaa sen rahasumman mitä itse sain aikanaan ja asiat hoidettavakseen niin johan muuttuis ääni kellossa.... Varsinkin kun mullakin äitiyspäiväraha/kotihoidontuki oli se minimi.

Mielestäni jokainen tekee omat päätöksensä siitä laittaako lasta päivähoitoon ja meneekö töihin tai ei. Jokaisen ikioma asia. Ei se tee kenestäkään sen huonompaa äitiä jos meneekin töihin. Jokainen on kuitenkin paras äiti omalle lapselleen. Perhepäivähoitajalla/päiväkodissa lapsi oppii sosiaalisia taitoja ja saa ystäviä ennen opintien aloittamista.

Oma tyttäreni on perhepäivähoitajalla ja aina juttelee että "oli kivaa hoidossa" ja kertoilee mitä kaikkea kivaa ovat tehneet ja mitä kaikkea uutta on oppinut hoidossa. Päiväkotiin on haettu alkaen ensi syksystä ja odotan innolla miten lähtee menemään silloin lähes neljä ja puolivuotiaan tyttäreni päiväkotitaival. Omat päiväkotikokemukseni ovat pienet mutta hyvät.

Ja miten muka päivähoidossa voi oppia "väärällä tavalla itsekkääksi", ehkä olen tyhmä mutta tätäkään en ymmärrä. Oma tyttäreni ainakin on oppinut käytöstapoja ja kohteliaisuutta MYÖS hoidossa. Ja monet "lapselliset" tuttuni ovat aivan tyytyväisiä lastensa päivähoitopaikkoihin.

Tukkikoon tämä täydellinen Nina Mikkonen suunsa ja eläköön täydellisen äidin elämäänsä solvaamatta niitä jotka ovat tehneet päätöksen lähteä töihin vaikka lapsi olisi minkäikäinen.

Ei kukaan ole seppä syntyessään eikä kukaan myöskään ole täydellinen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.