IRC-Galleria

Nellu-

Nellu-

I just want to feel those butterflys again..

Syvällistä ja sekavaa (KO)Perjantai 19.11.2010 00:59

HOHO!

AI TÄÄ ON TAAS TÄÄ VAIHE?

Käy mulle kyllä :p ;p
Ihan kiva ku taas mennään tätä vaihetta ja sit kohta taas mennään sitä vaihetta ja sit taas kohta yhyy ja sit taas kohta jeejee ja sit oon aina vaa ihan kikseis eikä tää lopu ikinä.
Mut jos tää ei lopu ikinä nii sit oon varmaa loppuikäni jossai erakko mökissä 15 kissan kans. jeejee. ei kuullosta hyvältä. mut mun kännykän piippaus kuullostais nyt tttooosi hyvältä. Sit mun naama taas rupein punottaa ja itku varmaa pääsis, hyppisin kattoon ja soittasin ummet ja lammet. Mutku valitettavasti se ei nyt taija mennä silleen. Ku sää et uskalla ja mää en uskalla ja sää nyt luulet et täs on taas joku sellanen vaihe menos, oikeestaan tämmöstä vaihetta ei oo ikinä viel ollu nii en tiiä mitä tää oikee meinaa. Mut varmaa aika jänniä asioita voi tapahtua ku saa alkomaholia pikkuse veree nii johan rupee kännykkä pilipattaa. Sitte meikä on vielä enemmän kikseis ja sit rupeen raivoo ja juoksen ehkä sukkasilleen johonki hukkaan.

Voi tätä kännykän piippauksen suurta voimaa.

Mut herranjumala että mikä pettymys sit jos kaiken tän jälkeen, ei perjantaina, ei lauantaina, ei sunnuntaina oo kuulunu piippausta. Sitte kyllä tiiän että joo nyt on asiat huonosti. Mut sille asialle minä en voi mitään. En voi ku rypee itsesäälis ja angstata. Mut ei kannata vielä aatella. Sillä on vielä mahollisuus. Ja vittu jos en oo tilulii ku soitto tulee nii vittu mää leikin et oon tilulii. Minä en tätä mahollisuutta pilaa jonku vitun nössöyden takia. Daa? Mut vittu että sitte on sekavat tunnelmat ku puhelin pilipattaa ja sitte ollaanki yhtäkkiä jossain hukassa, ja jos heräänki aamulla jostain vitun hukasta nii.. voivoi.. Ei siihen osaa suhtautua mitenkään. Ku tiiän ettet sä pysty siihen. Nii en kait minäkään sitte kehtaa. Eli illalla järjetön kaipuu ja toivo, sit aamulla hirvee häpeen tunne ja sit se loppuu ja sit ärh. Sitte kyllä vituttas. Että en tiiä onko näin sit kumminki parempi. Mut ei oo. Ku en halua. Mut silleen ois paras ku täälläki lukis se pieni maaginen sana ja sit kaikki ois hyvin. Ei tarvis hävetä, ei tarvis miettiä, mut sit tietysti tulis uusia asioita kuvioihin.
Perkeleen hankalaa tämä elämä. On tullu huomattua. Mutta pysytäänpä nyt niissä tosiasioissa. Joo, meinasin kuolla ku tulit samaan aikaan ovesta. I know. Olen sekopää mutta en voi sille mitään. Oon vaan tämmönen vitun kepu joka ei osaa luovuttaa eikä mittään. Rupeis nukkuu ja kuuntelee jotain misssss piisejä nii jos se siitä ku onneks aina saa haaveilla vaikkei mikkään toteutuskaan. Mur.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.